Anti-Redness Face Serum a Nanoiltól: Számolj le a bőrbántalmakkal egyszer és mindenkorra!

A rosaceára hajlamos bőr általában örökletes tulajdonság, amin a mindennapos bőrápolási rutinnal nem csak javítani, de sokat rontani is lehet. Amennyiben el szeretnéd tüntetni a pirosságot és a pókháló ereket, akkor mindenképpen ki kell próbálnod a Nanoil kifejezetten az elszakadt hajszálerekre és érzékeny bőrre kifejlesztett szérumát. 

A rosaceára hajlamos bőr esetében mindennemű külső behatás esetén a bőr kivörösödik, az érhálózat láthatóvá válik, illetve hiperérzékenny lesz. Akár egy fűszeresebb leves is jelentősen ronthat az állapotán. Éppen ezért az ilyen kényes bőrtípussal megáldott személyek folyamatosan keresik azokat a termékeket, amelyek azonnali megnyugvást hozhatnak a számukra. Mi, nekik ajánljuk legfőképpen a Nanoil szérumának a kipróbálását, amely világszerte rengeteg a kozmetikusnak, bőrgyógyásznak és nőnek nyerte el a tetszését. 

Kinek kellene mindenképpen megfontolnia a szérum kipróbálást? 

Annak ellenére, hogy a termék kifejezetten a rosaceás bőrtípusú emberek igényeire lett kifejlesztve, a kényes, érett vagy pattanásos bőrrel rendelkezők is bátran használhatják. A Nanoil Anti-Redness Serum bármilyen bőrnek megnyugvást hoz, amelyik irritációtól vagy bőrpírtól szenved, éppen ezért szerencsés a táskádban, mindig magadnál tartani. Kortól függetlenül is biztonsággal használható.  

szérum az arc kipirosodása ellen Nanoil

Milyen hatással van az irritált bőrre? 

Egy pillanat alatt megnyugtatja a bőrt. Természetesen erről a benne található első osztályú alapanyagok gondoskodnak. A hárs kivonat azonnali megkönnyebbülést és lágyságot hoz. Egy másik összetevő – a ciprus tobozának kivonata – csökkenti a gyulladást és megelőzi a további fertőzést. Másrészről az amerikai vadgesztenye kivonata behatol a bőr felső rétegeibe és elzárja az érrendszert, ezzel csökkentve a hajszálerek elrepedésének kockázatát. A punarnava gyökeréből származó kivonat kitűnően képes védeni a bőrt a külső behatásokkal szemben. A bioszacharid gumi-1 egy rendkívül fontos összetevő, amelynek a funkciója a bőr hidratálása és a gyulladás enyhítése. 

Ahogy Te is láthatod, ezek az alapanyagok tökéletes kombinációt alkotva képesek belülről és kívülről egyaránt táplálni az arcbőrt. Végeredményben pedig képes lehetsz egyszer és mindenkorra megszabadulni a bőrirritációtól. 

Hogyan használd a Nanoil Anti-Redness Serumot?

Ezt a szérumot, akár naponta kétszer, reggel is és este is használhatod. Ennek oka, hogy semmilyen fényérzékeny alapanyagot nem tartalmaz, így az év bármely szakában, hőmérséklettől függetlenül bátran alkalmazható. Az alábbiakban a pontos használati utasítást találod: 

  1. Tisztítsd meg az arcodat, egy gél, hab vagy szappan segítségével. 
  2.  Használj tonert, ez segíthet a krémnek beszivárogni a bőr mélyebb rétegeibe. 
  3. Várd meg, hogy a bőröd megszáradjon, a jobb felszívódás érdekében. 
  4. Vidd fel a szérumot: 3-4 cseppet cseppents közvetlenül az arcodra, majd az ujjbegyeiddel egyengesd el az anyagot az arcodon.
  5. Használj moisturizert: Miután a bőröd beitta a szérumot (néhány perc), zárd a sort egy hidratálóval, így kötve meg a nedvességet és a szérum hatóanyagait a bőrben.

Ne feledd:

A bőrápolási rutinod elvégzése közben ne hanyagold el a nyakadat és a mellkasodat sem – az itteni bőrréteg még az arcodnál is vékonyabb, tehát szüksége van az alapos ápolásra. 

Mennyi időre van szüksége a szérumnak, hogy kifejtse a hatását?

A bőr enyhülése és megnyugtatása azonnal bekövetkezik, de a további előnyeiről sem szabad megfelejtkeznünk! A Nanoil Anti-Redness Face Serum:

  • akár egy erős antioxidáns, amely késleltetni képes a bőr öregedését
  • javítja a bőrtónust és csökkenti a látható bőrpírt és pókháló ereket
  • a reaktív bőr hiperérzékenységét csökkenti 
  • körülményektől függetlenül védelmet biztosít
  • hidratálja a bőrt és megvédi a kiszáradástól 

Ezen hatások bekövetkeztére valamennyivel tovább kell várni, azonban higgy nekünk, megéri. A Nanoil szérumát  mindennapos használatával egyszer és mindenkorra leszámolhatsz a bőrirritációval, így kapva végeredményben egy egészségesebb és szebb arcbőrt! 

Honnan szerezhető be? 

A márka hivatalos webshopján a www.nanoil.hu oldalon tuhatsz meg még többet a Nanoil szérumáról, illetve a rendelésedet is itt adhatod le. Ne habozz, mert a termék népszerűsége egyre nő és a raktárkészletek hamar kiürülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük