A 4 legjobb említésre méltó szemöldökformázó toll. Csekkold a mi összeállításunkat.

Azt szeretnéd, hogy a szemöldökeid mindig fényesek és elegánsak legyenek? Akkor egy megfelelő szemöldökformázó termékre lesz szükséged, amely elvégzi ezt a feladatot a számodra. Nézd végig az alábbi 4 szemöldökformázó tollat, amelyek folyamatosan gyűjtik be a ragyogóbbnál ragyogóbb visszajelzéseket, kritikákat és véleményeket. 

Görgess végig a mi 4 tételes, természetesen a legjobbakat magába foglaló toplistánkon, hátha ezzel meg tudjuk neked könnyíteni a választást. 

TOP 4 SZEMÖLDÖK TOLL – A MI KEDVENCEINK

Top 1. Nanobrow Microblading Pen

A pontszámunk: 10/10

Ennek a szemöldök tollnak hála semmi sem lehetetlen. Az innovatív termék mivoltának hála, a microbladinghez hasonló kifogástalan eredményt érhetsz el, viszont költséges kezelésekre nem kell költened. Ultravékony vonalak húzhatóak általa, melyek megszólalásig emlékeztetnek az igazi szőrszálakra. Ennek köszönhetően a szemöldök dúsabb és vastagabb hatást kelt majd, javítja a textúrát és valóban természetességet kölcsönöz. Hamar a szívedbe fogod fogadni, ha olyan segédeszközre fáj a fogad, amely szuper dúsnak láttatja a szemöldökeidet. Háromdimenziós hatást kelt, így az első használattól fogva el fog varázsolni. A Nanobrow Microblading Pen már így is hatalmas rajongótáborra tett szert világszerte. Tartozik hozzá egy tökéletes kialakítású hegy, amellyel a természetes vonások pofon egyszerűek. Végre határozott vonalúak lehetnek a szemöldökeid! Ezzel a tollal a birtokodban minden nap bámulatosan szép és elegáns szemöldökeid lehetnek. Ez a vízálló termék gondoskodik arról, hogy ne kelljen az elfolyó sminked miatt aggódnod a nap folyamán. Gyönyörű kialakítás, könnyű használat és bámulatos hatékonyság – egyszerűen nem mehetsz el mellette szó nélkül! A Nanobrow Microblading Pent hihetetlen könnyű alkalmazni. Apró mozdulatokkal csak töltsdi ki a hiányos részeket. A hegyének hála ez a művelet nem fog gondot jelenteni. Ha szeretnél merészebb lenni, csak húzz további szálakat és dúsítsd az íveidet. Variáld a megjelenésedet az alkalomhoz és kedvedhez mérten, a szemöldököd tökéletessége mindig ámulatba fog ejteni!


Top 2. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

A pontszámunk: 8/10

Ez a szemöldök toll minden kétség nélkül kiérdemelte a hírnevét. Ívelt és precíz. 3 hegy tartozik hozzá, hogy bármilyen hézagot egyszerűen ki lehessen tölteni. A pigmentáltsága enyhe, így lehetőséged nyílik úgy építeni, ahogy csak kedved szottyan. A Milk Makeup szemöldök tollának tartós és vízálló a formulája, amely a legkülönbözőbb időjárási viszonyok között is jól tart. Az összetevők között helyet kapott a kendermagolaj, a napraforgóolaj és az aloe vera. Ezek a gondosan összeválogatott hatóanyagok gondosan ápolják a szemöldök érzékeny környékét. Hidratált és ápolt szemöldökök? Pontosan ehhez kell ez a fantasztikus szemöldök toll. Ami a legfontosabb, hogy vegán barát, vagyis semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. A kozmetikumok népszerűségi versenyében kifejezetten előkelő helyet foglal el. 


Top 3. Anastasia BH Micro-Stroking Detailing Brow Pen

A pontszámunk: 7/10

Az Anastasia Beverly Hills márka kínálatában szerepel egy kiváló szemöldök toll, amely lehetővé teszi, hogy leutánozd a valódi hajszálaidat ezzel dúsítva fel a szemöldöködet. A vízálló formula pihe könnyű, és megkülönböztethetetlen egyveleget alkot az igazi szálakkal. Az ultraprecíz hegynek hála észrevétlenül befedi a hiányos részeket és bámulatos eredményt biztosít. Ebben a vegán-barát termékben semmilyen állati eredetű összetevő sincs. Az Anastasia BH szemöldök tolla különböző természetes színekben érkezik, így könnyen kiválaszthatod a hozzád leginkább illőt. A terméknek hála a természetes szemöldök kinézetét és textúráját is egyszerűen lekoppintja, bármilyen típusú szépség esetén, vagy hajtípusnál jól működik, a magasabb ára pedig abszolút indokolt. A szemöldök toll multidimenziós végeredményt és tökéletes szemöldököket eredményez.


Top 4 Benefit Cosmetics Microffiling Pen

A pontszámunk: 6/10

A Benefit szemöldök tollát a microblading technológia inspirálta. A mi személyes kedvencünk, vagyis a Nanobrow nyomába se ér, de a megbízhatósága végülis vitatán felül áll. Tökéletes, természetesnek ható szemöldököket hozhatsz vele létre. Akárcsak az előző tétel a listánkon, ehhez is 3 hegy tartozik, amelyeknek segítségével egy mozdulattal három vékony csík keletkezik. Egy pillanat alatt kitölti a réseket és a hiányos területeket, így lesz a végeredmény nagyon dús.  A termék tökéletesen illeszkedik az elvárásokhoz, ezzel téve fel a sminkelésedre a pontot. A hihetetlen precizitása és az egyszerű alkalmazása nagyon sok vásárlónak megtetszett már világszerte. A végeredmény kifinomult és természetes lesz. A vízálló és ragadásmentes formula egész nap tökéletesen fog tartani. Ez a szemöldök toll is jó szívvel ajánlott, viszont mégsem olyan fenomenális, mint az elődei.