Göndör haj hő nélkül? Hogyan csináljuk otthon

Örülök, hogy megoszthatom veletek az én örök kedvenc módszeremet a hajgöndörítéshez hő használata nélkül. Igen, jól hallottad. Nincs hajszárító, se hajvasaló, se hajsütővas. Azért alkalmazom ezt a módszert, mert a hajvasaló használata teljesen kiszárította a hajamat. Ekkor kezdtem el a Revlon hajsütővasam használatához egészségesebb alternatívák után kutakodni, és csomó mindent találtam.

A laza hullámos elkészítésének legegyszerűbb módja a fej tetején konty készítése nedves hajjal. Ne használj semmilyen egyéb eszközt, csak a hajadat meg egy hajgumit. Hullámcsattal biztosítsd a kontyot, és hagyd a levegőn megszáradni. A legjobb, ha egész éjszaka úgy marad. Reggel engedd ki a hajad. Csak az ujjaiddal fésüld ki, hajlakkot is használhatsz, mondjuk én a hajhabot kedvelem.

A hajgumi egy tök jó eszköz a szép göndör tincsek készítéséhez. Az előbbi módszerrel ellentétben teljesen száraz hajra lesz szükségünk. Kösd fel a hajad lófarokba, és tincsenként egyesével tekerd fel a hajat a hajgumi köré. A fej hátulján lelógó apró hajszálakkal is tegyél így. Ha rövid, és könnyen göndörödő hajad van, akkor akár 30 percig is elég így hagyni, viszont hosszabb haj esetén ajánlott az egész éjszakát így tölteni. Kényelmes benne aludni, és reggelre szuper, göndör hajad lesz. Én mindig így göndörítem a hajam, mivel ez a leggyorsabb módszer.

Van egy olyan módszer is, amikor roóuhadarabok köré kell tekerni a hajat, de nekem az tl időigényes volt. Próbáld ki az egyik módszert, és mesélj, hogy sikerült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük