A legjobb 3 szemöldök szemöldök spirál!

Unod már, hogy pomádéval, púderrel vagy szemöldökceruzával készítsd a szemöldök sminkedet? Válaszd a szemöldök spirált! A szemöldök spirál hasonlít a hagyományos szempillaspirálra, de más az állaga. Hogyan válasszuk ki a legjobbat, amikor manapság olyan sokféle kapható a szépségpiacon? Hogy megkönnyítsük a döntést, összegyűjtöttük a legjobb és legnevesebb szemöldök spirálokat.

A LEGJIBB 3 SZEMÖLDÖK SZEMÖLDÖK SPIRÁL


1. Nanobrow Shape Mascara

Minden alkalomra tökéletes megjelenésről álmodsz? Nem is jöhettél volna jobb helyre. A Nanobrow Shape Mascara a mi top választásunk, és a szépségpiac vitathatatlan kedvence. A Nanobrow spirál könnyedén elrejti a réseket és a ritkás részeket, háromdimenziós hatást keltve. A szemöldököt sűrűvé és volumenessé teszi, miközben nagyon természetes hatású végeredményt biztosít. 3 finom árnyalatban kapható, hogy könnyedén illeszkedjen a vonásaidhoz. Ez a szemöldök spirál egész napra a helyén tartja a szemöldököt és a kívánt formát adja neki. A kovasavat tartalmazó tápláló formula ápolja szemöldököt, puhaságot és rugalmasságot kölcsönöz neki. Így smink nélkül is remekül néznek ki! Mostantól a napi szemöldök sminked szó szerint egy pillanat alatt elkészül és minden alkalommal látványos lesz. A tökéletesen formázott szemöldök elengedhetetlen! A kifinomult spirál tökéletesen formázza és szelídíti a szemöldök szőrszálakat, a kellemes állag pedig gyorsan bevon minden szemöldökszálat, miközben csomómentes végeredményt biztosít. Akár 24 órán át is kitart, ráadásul védi a szemöldököt a károsodástól. Kiválóan működik mind a vékony és ritkás szemöldök, mind a vastag és rakoncátlan szemöldökívek tulajdonosai számára. A Nanobrow szemöldökfesték ragyogó online értékeléseket kap. A nők nagyra értékelik könnyű formulája, könnyű felvitele, precíz, ergonomikus keféje és persze – látványos és hosszan tartó hatása miatt. A szemöldök sminkelés még sosem volt ilyen egyszerű!


2. Dior Diorshow On Set Brow

Kétségtelenül ez az egyik legnépszerűbb szemöldökfesték. Formulája 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A gondosan válogatott összetevők kondicionálják a szemöldököt, belülről táplálják. Ennek eredményeképpen az ívek mindig természetesen szépek lesznek. Válassz a természetes, szép színek közül. A Dior szemöldök spirál vízálló és 24 órán keresztül a helyén marad. A mikroszálakkal dúsított formula maximális volument kölcsönöz a szemöldöködnek anélkül, hogy merev végeredményt hagyna maga után. A semleges és univerzális árnyalatok minden szépségtípushoz jól használhatóak. A természetes végeredmény gyönyörűen és fenomenálisan mutat. Ha a minimalista smink rajongója vagy, imádni fogod a “no-makeup” hatást, amit nyújt. A finom szemöldökdefiníció érdekében vidd fel a szemöldök spirált a szemöldök középső részétől a farok felé haladva. A látványos eredmény garantált!


3. Kiko Eyebrow Fibers Colored Mascara

Ez a színezett szemöldök spirál hozzáadott szálakkal nagyszerűen működik a szemöldök formázására és kitöltésére. Mostantól a szemöldök sminkelés tiszta öröm lehet. A Kiko színezett szemöldök spirál divatos fényes hatást hagy maga után. A gélszerű formula könnyen felvihető és csomómentes. Finoman siklik a szemöldökön, és feltölti azt a gyönyörű, semlegesnek tűnő árnyalatok egyikével, amely minden nőhöz illik. A természetes és lágy töltés és a fényes kivitel sok elégedett vásárlót vonz világszerte. A speciális mini kúp alakú kefe biztosítja az egyenletes és pontos felvitelt. A termék dermatológiailag tesztelt, így teljesen biztos lehetsz benne, hogy használata biztonságos. Tökéletes módja a precízen formázott és meghatározott ívek elérésének, amelyek egész nap hibátlanul tartanak. A Kiko szemöldök spirál remekül álcázza a hiányosságokat és a ritkás területeket, miközben az áhított háromdimenziós hatást nyújtja.