Hajra való hővédők RANGSORA. Nézd meg a legjobb termékeket ITT!

Mi az a termikus védelem? Lényegében egy szinonima a hővédelemre. A haj megóvása a magas hőmérséklettel szemben azért elengedhetetlen, mert a hajszárító és hajsütővas által gerjesztett magas hőmérséklet felelős elsősorban a töredezésért és fakóságért. Éppen ezért az erős és gyönyörű haj után vágyódók esetében elengedhetetlen egy hővédő termék rendszeres használata. Kíváncsi vagy, melyik termék képes a legjobb eredményre? A válasz néhány percen belül kiderül. Nézd át az alábbi toplistát – itt olvashatod a legnépszerűbb és legmagasabbra értékelt hajra szánt hővédők összeállítását. 

A hajra való hővédők RANGSORA 

nanoil HŐVÉDŐ SPRAY

★ NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY ★

több információ: nanoil.hu

A No.1. minden kétely nélkül a hővédő spray-k kategóriájának kimagasló győztese. A Nanoil spray-jében minden megvan, ami a fürtök igényeinek kielégítéséhez szükséges, gondoskodik róluk, ápolja őket és javítja a megjelenésüket. A selyem molekulákban gazdag formulának köszönhetően a Nanoil Heat Protectant Spray fokozza a ragyogást, elősegíti a simaságot és megvédi a hajat a hőtől egészen 220°C-ig. A másik összetevője az E-vitamin, ami a mindennapos aggresszorokkal szembeni védekezésért felelős. A hosszantartó hidratáltság érdekében csapdába ejti a nedvességet a hajszálakban. Végül, de nem utolsó sorban minden hajtípushoz használható, így nem kell majd kompromisszumot kötnöd a hajad tartásával kapcsolatban. 

KEVIN MURPHY EVER SMOOTH

Az Ever Smooth termikus védő spray-jéért elég szép pénzt kérnek, de cserébe minden ígéretét beváltja. A Kevin Murphy márkát profi hajszobrászok is előszeretettel választják, mert a formulája könnyed, gondosan összeválogatott összeválogatott alapanyagokat tartalmaz, mint például: a fehér ciprus, a kék ciprus és a citrom aspen. A hétköznapi felhasználók a mindennapos hajápolási rituáléjuk felturbózása érdekében választják ezt a luxus kozmetikumot. Nem lehet letagadni a Ever Smooth hővédő nagyszerűségét, hiszen megakadályozza a hajszálak töredezését, valamint fokozza a haj simaságát. Ráadásul, a fésülést és a formázást nagymértékben leegyszerűsíti. 

SISLEY LA CREME 230, RESTORATIVE & THERMO-PROTECTIVE ACTION 

Ez egy korszerű hővédő krém, amely a sűrű és tömény jellegének köszönhetően kifejezetten a sérült, töredező és élettelen fürtökhöz tökéletes. A Sisley La Creme 230 úgy viselkedik, akár egy folyadék, védőréteggel vonja be és enyhén elnehezíti a hajat, ezzel küszöbölve ki a szálló, elektromos haj problémáját. Ugyanez a bevonat ártalmatlanítja a perzselő hőmérsékletet is (230°C-ig). Ez a termék teszi a hajat simává, egészségessé, teltté és dússá. Magas ára ellenére, a felhasználók nagyra tartják a regenerációs és védelmező tulajdonságai okán. 

ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

Ezt a hővédő spray-t a nagy népszerűségnek örvendő márka, az Alterna fejlesztette ki, hogy védelmet garantáljon a hőt kibocsátó formázó eszközökkel szemben. Érdekes módon, nem csak egy védelmet erősítő készítményről, de egy a mechanikai sérülésekkel szemben és a mindennapos agresszorokkal szemben is védő mélyhidratálóról van szó. The formula A Caviar Leave-In Heat Protection Spray formulája az A- és C-vitaminokból származó antioxidánsokat tartalmaz, amelyek mindenféle sérüléssel szemben hatékonyak. A biotin, a B6- és B12-vitaminos elősegíti az erősebb és fényesebb fürtöket. 

DAVINES MELU HAIR SHIELD

A Davines hővédője nem kifejezetten pénztárcabarát, de az egyedi összetételének hála mindenképpen egy elismert kozmetikumnak mondható. A benne található szokatlan alapanyagok ápolják a hajat, fokozzák a ragyogását és az erejét.  A villalba lencse a keratinhoz hasonlatos hatással bír, visszazárja a nedvességet a hajba és rugalmassá teszi azt. A Melu Hair Shield biztonságban tudja a hajat a formázó készülékekből és a napból származó hővel szemben. Tökéletes a száraz és sérült hajhoz.

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY 

A Balmain ultrakönnyű és egyszerűen használható termikus spray-je a következő, amely a vásárlók szívét megnyerte. Védőbevonatot húz a haj felszínére ezzel izolálva a hajszálakat a 220°C-os melegtől. Amit még fontos kiemelni, hogy a Balmain Thermal Protection Spray-je meghosszabbítja a frizurák élettartamát és fényes végeredményt garantál. Ez a termék segít kontrollálni a babahajakat és fokozni a hidratáltságot.

MOROCCANOIL PROTECT & PREVENT SPRAY

A Moroccanoil Protect & Prevent spray-jét úgy alakították ki, hogy gondoskodni tudjon a rengeteg festéstől és szőkítéstől meggyötört hajról. Az olajokban gazdag formulája megvédi a hajat a hőtől és a mechanikus sérülésektől. A vizet szintén nem hagyja elillanni a fürtökből, éppen ezért szabályozni tudja a hidratáltságot. Az argan oil és a B5-provitamin teszi puhává és rugalmassá a hajat. Ugyanezen alapanyagok védik a hajat a külső agresszorokkal szemben, beleértve a városi szennyeződéseket is. 

KERASTASE CHRONOLOGISTE THERMIQUE REGENERANT

Ez egy másik, szintén egyedi, viszonylag sűrű és nagyon krémes formulájú termék, amely legjobban száraz hajon működik (megjegyzés: vékonyszálú és alacsony porozitású hajhoz talán túl nehéz is). A Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant bevonatot hoz létre ezzel gátolva meg nagyon gyorsan a kócolódást, illetve puhítva a hajat is. A havasi gyopár szárának és a gyömbérnek a keveréke fokozza az ellenállást a sérülésekkel szemben, valamint minimalizálja a dehidratáció és töredezés kockázatát.