Nanobrow Lamination Gel a laminált szemöldökért

A szemöldök laminálás egy félig tartós kezelés, amely a kívánt szemöldökformát hozza létre. A kezelés precizitást igényel, azonban nincs szükséged egy szakképzett kozmetikusra.

A Nanobrow Lamination Gel egy színezett, szempillaspirál-szerű gél, amitől a szemöldök lamináltnak tűnik. A pigmentek meghatározzák a szemöldök színét, gyönyörű fényt adva neki. Hosszú órákon át élvezhetied a tökéletesen formázott szemöldököt!

Ismerd meg a Nanobrow Lamination Gel-t

Az ergonomikus, szilikonból készült aplikátor tökéletesen szétválasztja és formázza a legzabolátlanabb szőrszálakat is. Így viszont egész nap élvezheted a szép szemöldököt, javítások nélkül!

A hosszan tartó és precíziós Nanobrow gél ricinusolajban gazdag, amely újjáéleszti a szemöldök színét, sűríti és táplálja azt. Ugyanakkor erősíti és védi a szőrszálakat, így azok nem hullanak ki feleslegesen.

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Tökéletesen formázott szemöldök

A Nanobrow Lamination Gel szemöldöködnek csodálatos formát ad. A gél segítségével úgy formázhatod az íveidet, ahogyan szeretnéd, ami nagyon egyszerűnek bizonyul!

Mindössze annyit kell tenned, hogy a Nanobrow gélből egy pici mennyiséget felviszel a tiszta szemöldökre vagy a szemöldök sminkelés után. A spirál elég precíz ahhoz, hogy kifésülje, szétválassza és ragyogóan formázza a szemöldököt.

Nanobrow Lamination Gel – a legjobb választás mindenkinek

A Nanobrow szemöldökzselé négy színben kapható és ezek közül az egyik szín átlátszó. Így könnyedén kiválaszthatod a szépségtípusodnak megfelelőt. A Nanobrow Lamination Gel tökéletesen formázza és megszelídíti a szemöldököt, így az ápoltnak tűnik.

Nanobrow Lamination Gel vélemények

A szilikon aplikátor a legapróbb szőrszálakat is megragadja. Nem csomósodik és nem nehezíti el a szőrszálakat. A hosszan tartó gél 24 órán keresztül a helyén marad, megvédi a szemöldököt a károsodástól.

Alakítsd és formázd szemöldöködet úgy, ahogyan szeretnéd!

A Nanobrow Lamination Gel segítségével minden lehetséges – a formázó és színező formula segítségével szemöldökművésszé válhatsz.

A Nanobrow Lamination Gel minden típusú szemöldökhöz alkalmas. Napról napra új rajongókat nyer, akik imádják az egyszerű használatért, a kényelemért és a kiváló aplikátorért, amely pillanatok alatt formázza és definiálja a legproblémásabb szemöldököt is.

Jó, ha kipróbálod a Nanobrow Lamination Gel-t, mert:

  • formázza és meghatározza a szemöldök természetes formáját.
  • megszelídíti a rakoncátlan, bozontos szemöldököt és 24 órán keresztül a helyén tartja.
  • fokozza a szemöldök színét.
  • ricinusolajjal dúsított, amely erősíti, táplálja és védi a szemöldököt.

Ez a szempillaspirálszerű gél meghatározza a szemöldököt és egész nap szépen tartja azt. Elfelejtheted a bozontos, rakoncátlan szemöldököt. A Nanobrow Lamination Gel segítségével minden lehetséges!