At-Home Lash Lift Kits, amelyek nem okoznak csalódást. Nézd meg a legjobb termékek rangsorát


A természetes, erősen göndörített és megemelt szempillák sok nő álma. Ez egyszerű módon teljesíthető – szempilla emeléssel és -laminálással. Mik ezek? Miből áll a szempilla laminálás, mennyi ideig tart, és lehet-e otthon is laminálni a szempillákat? Nézd meg a legjobb szempilla felvarró és lamináló készleteket összehasonlító rangsort, amelyekkel a kezelés minden eddiginél egyszerűbbé válik. 

A szempilla felvarrás és a szempilla laminálás – mit foglal magában?

A szépségipar rengeteg megoldást hozott létre a nők számára, akik szeretnének gondoskodni a külsejükről. Többek között a szempilla felvarrás és -laminálás előnyeit is élvezhetjük már évek óta. Mik ezek a kezelések? Korábban teljesen más néven voltak ismertek. A népszerű szempillaspirált azonban felváltotta a sokoldalúbb szempilla felvarrás és -laminálás.

Mi az a szempilla felvarrás, meddig tart, és hogyan működik ez a kezelés? Ez egy gyors és nem invazív módszer a szempillák formázására, amelynek célja a szempillák megfelelő megemelése. A szempilla felvarrás után a szempillák a gyökerüktől kezdve megemelkednek, és több hétig megfelelően göndörek maradnak. A szempilla-felvarráshoz speciális termékeket kell használni, amelyek lehetővé teszik a természetes szempillák alakjának megváltoztatását, extra meghatározottságot kölcsönözve a szemnek.

Miből áll a szempilla emelés, mennyi ideig tart ez a kezelés, és miért érdemes kipróbálni? Lehetővé teszi a szempillák megerősítését, sötétebbé tételét és táplálását. A laminálást követően a szempillák vizuálisan is dúsabbak lesznek. Ez ideális lehetőség azoknak a nőknek, akik szeretik természetes szempilláikat.

A legérdekesebb szempilla emelő-készletek – a termékek rangsorának élmezőnye

Az alábbi válogatás segítséget nyújthat mindenkinek, aki professzionális szempilla lamináló készletet szeretne vásárolni. A rangsor a piacon kapható legjobb és legérdekesebb készleteket tartalmazza. Ezeket gondosan kiválasztottuk, figyelembe véve az árukat, a termékformulákat, a lehetséges alkalmazások számát, a tartalmat és a használat nehézségét.

1. Nanolash szempilla emelő és -lamináló készlet

legjobb szempilla lamináló készlet helyezés

A Nanolash márka egy komplett készlettel érkezik a szempillák emeléséhez és laminálásához. A készlet termékek és kiegészítők széles választékát tartalmazza. Összesen 30 tasaknyi emelő és lamináló terméket kapsz, mindhárom lépéshez 10 darabot. Ezek közé tartozik egy aktivátor, egy semlegesítő, illetve egy keratin booster. Ezen kívül a készlethez 3 pár szilikonpálcika és 3 szempillafésű is tartozik. 

A készlet által biztosított hatások? A Nanolash készlettel végzett szempilla emelés és -laminálás után akár 8 hétig is láthatóan göndör, hosszabb és felemelt szempillákra számíthatsz. Ráadásul a speciális tápláló összetevők alkalmazásának köszönhetően a szempillák sokkal jobban hidratálttá és egészségesebbé válnak. A formulák hidrolizált keratint, selymet, arginint, pantenolt, szőlőmagolajat és lanolint tartalmaznak. A népszerű márka szempilla-kondicionáló készlete egy olajkombinációt is tartalmaz: abessziniai, avokádó és kókuszolaj.

2. Thuya szempilla-felvarró készlet

Hosszan tartó és megbízható szempilla emelés? A Thuya készletével végzett szempilla felvarrás hatása akár 8 hétig is tarthat. A készlet használatával számíthatsz arra, hogy szempilláid a gyökerüktől kezdve megemelkednek, láthatóan sötétebbek és nagyon göndörek lesznek.

Mi található a készletben? Először is, a gyártó jelentős mennyiségű terméket biztosít. A készlet három, egyenként 15 milliliteres flakont tartalmaz. Ezek tartalmaznak daueroló gélt, semlegesítőt, valamint emelőragasztót. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy pár szilikonrudat és egy fa pálcika. 

Ráadásul ez a készlet nem csak a szempillák megemelésére szolgál. Ahogy a gyártó állítja, a készlet a szemöldök megszelídítésére is használható. Ez a daueroló gél speciális formulájának köszönhetően lehetséges. Ez tioglikolsavat tartalmaz, amely feloldja a keratin kötéseket anélkül, hogy károsítaná mind a szempillák, mind a szemöldök szőrzetét.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ez az első szempilla laminálásod? A MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit a legjobb lehetőségek egyike ebben az esetben. A készlet minden szükséges kozmetikumot és kiegészítőt tartalmaz, amire szükséged lehet.

Belsejében jelentős mennyiségű lifting formulát és egy speciális ragasztót találsz. Emellett hasznos kiegészítők széles választéka is megtalálható. A készletben található lamináló ecsetek, emelőpálcikák, szemtapaszok és szilikonrudak segítenek a kezelés elvégzésében.

A készlet lehetővé teszi bármelyik nő számára, hogy saját otthonában elvégezd a teljes szempilla felvarrást. Az eredmény? Gyönyörűen kiemelt megjelenés, valamint göndör és megemelt szempillák. Rengeteg időt spórolhatsz meg a szempillagöndörítő mindennapos használatával. A természetes szempillák a megfelelően kiválasztott formuláknak köszönhetően ráadásul tápláltak és hidratáltak lesznek.

4. Szemöldök laminálás és szempilla emelő készlet – Protein Reconstruction System Zola

Ultragyors és tartozékmentes szempilla laminálás? A Zola márkájú készlet ezt lehetővé teszi. Ez egy nagyon szokatlan termék, amely teljesen eltér a szépségszalonok által használt készletektől. A gyártó 3 egyedi formulát alkotott, amelyek állítólag gyors szempillaemelést és -laminálást tesznek lehetővé. Fontos, hogy ez a készlet a 3 formulán kívül semmi mást nem tartalmaz.

Ez a nagyon egyszerű szempilla lamináló készlet lehetővé teszi, hogy mindössze 3 lépésben elvégezd a kezelést. Az első a Protein Strong Lifting. Ennek a terméknek a formuláját úgy tervezték, hogy megnyitja a hajszálak kutikuláit és feloldja a keratin kötéseket. A második lépés, a Protein Fixer lehetővé teszi ezek újbóli felépítését a kívánt szempilla göndörség elérése után. Az egész folyamatot a harmadik termék zárja le: Protein Care.

Ez egy szokatlan, de nagyon érdekes készlet, amely érdekelheti azokat a nőket, akik egyszerű módot keresnek szempillájuk otthoni laminálására. A gyártó biztosítja, hogy a kezelés észrevehető és tartós eredményt biztosít.

5. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarrás kezdő készlet

A professzionális Elleebana Lash Lift elsősorban kozmetikusok számára remek választás. Mindezt azért, mert a gyártó a kezelésekhez szükséges termékeket úgy csomagolta össze, ahogyan azt a kezelésekhez szükséges. A készlet összesen 15 pár tasakot tartalmaz aktivátorral és semlegesítővel. Ezek mindegyike legfeljebb 4 kezeléshez elegendő, de ezeket egymás után kell elvégezni. Emiatt a készletet használó profi kozmetikusok akár 60 alkalmazást is el tudnak végezni. Otthon viszont csak 15 laminálásra elegendő, kivéve, ha több nő használja.

A készlet a fent említett termékeken kívül tartalmazza a ragasztót és a szilikon rudakat is. Az egyéb tartozékok közé tartozik egy fém applikátor, egy habeltávolító, egy extra kefe és egy használati útmutató. 

Ami figyelemre méltó ebben a készletben, az az, hogy a szempilla felvarrás mennyi ideig tart. A termékek egyedi formulájának köszönhetően a teljes kezelés mindössze 20 perc alatt elvégezhető. Általában a szempillafelvarrás akár egy órát is igénybe vehet, így ez valóban nagy különbség. 

6. RefectoCil Eyelash Lift

Szempilla elemés mindössze 13 perc alatt? Lehetséges a RefectoCil Eyelash Lift szettjével. Ez az otthoni szempilla emelő készlet lehetővé teszi, hogy a kezelést néhány perc alatt elvégezd, köszönhetően a speciálisan kifejlesztett formuláknak. A szempilla lifting kezelés elvégzéséhez szempillaspirált és semlegesítőt használunk.

Mit tartalmaz még a RefectoCil készlet? A gyártó egy üveg ragasztót, szempillaemelőt, két mini kozmetikai tálkát, két kefét és 3 pár szilikonpálcát (S, M, L) biztosít. A készlet teljes tartalma 36 kezelésre elegendő. A rudak még többször is felhasználhatók. A gyártó állítása szerint, ha minden kezelés után kimosod őket, akár 100 alkalmazásig is kitartanak.

7. Fleeky Lashlift Kit

A Fleeky Lashlift Kit egy DIY szempilla lamináló készlet, amely mély és ragyogóan definiált pillákat biztosít körülbelül 6 hétig. A készlet használatával természetes szempilláid láthatóan hosszabbak, göndörödnek és megemeltek lesznek. A benne található összes termék vegán és nem tesztelték állatokon. 

Ez a professzionális szempilla felvarró mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, ahhoz, hogy ezt a kezelést otthon elvégezd. A készletben lifting formulákat, S és M méretű szilikon rudakat, ragasztót, szempilla kefét, fésűt és applikációs pálcikákat találhatsz. A készlet elegáns dobozban érkezik, így jó ajándékötlet is lehet.

Hogyan kell helyesen elvégezni a szempilla emelést és -laminálást otthon?

Ha professzionális szempilla lamináló készletet vásárolsz, győződj meg róla, hogy olyan használati utasítással érkezik, amely segít a kezelés elvégzésében. Hogyan kell tehát lépésről lépésre elvégezni a szempilla felvarrást a kívánt eredmény elérése érdekében? Ez egy igazán egyszerű folyamat, amelyet a szemhéjad és a szempilláid alapos megtisztításával kell kezdened. Egy olajmentes sminklemosó és egy speciális szempilla- és szemöldök sampon segítségével eltávolíthatod a szempillákról és a szemöldökről a maradék sminket vagy egyéb termékeket.

A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után kezdheted el a kezelést. A laminálás során a legfontosabb termékek közé tartozik a ragasztó, a kefe, a szilikonrudak és az applikátorok. Ki kell választanod a megfelelő méretű rudakat, és ha szükséges, le kell vágnod őket, hogy megfelelően illeszkedjenek a szemhéjadhz. Ezután rögzítsd őket a szemhéjra, és kend be őket egy kis ragasztóval. Ezután fel kell fésülnöd a szempillákat a felületükre, és pontosan szét kell választanod őket.

A következő lépés a szempillák emelésére és laminálására tervezett készlet termékeinek használata. Először az úgynevezett aktivátort használjuk, amely olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek feloldják a szempillák keratin kötéseit. Ezt a szempillákra kell felvinni, és az utasításban megadott idő elteltével óvatosan, enyhén megnedvesített vattakoronggal kell eltávolítani. Ezután jön a semlegesítő, amely újraépíti a keratin kötéseket.

Az utolsó lépés termékét nem minden készlet tartalmazza, ezért érdemes ezt a kezelés megkezdése előtt ellenőrizni. Minden terméknél figyelni kell arra is, hogy a gyártó által megadott idő után lemosd.

Az összes készítmény használata után csak annyit kell tenned, hogy óvatosan eltávolítod a szilikonrudakat, vigyázva a szemhéjra és a szempillákra. A hatás a megfelelően megemelt szempillák és a szép göndörség. Emellett láthatóan tápláltak és fényesek lesznek.