Tökéletes Választás Hajad Számára: Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Nehéz a fakó hajat újra fényessé tenni. Rengeteg sampon létezik, amely tisztítja a hajat de fakóvá és élettelenné is teszi azt. A hajszínező és formázó termékek rossz hatással vannak a haj állapotára, ezzel fénytelenné és gyengévé téve azt. Hogyan találjuk meg tehát a legjobb sampont a lelapulásra hajlamos haj számára? Van egy termékünk, amely alkalmas lehet számodra. Hallottál már a selyem alapú samponról, a Nanoiltól? Ismerd meg hogyan alakítja át hajadat, és miért kapja rendre a legjobb értékeléseket.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: leírás és összetevők

A Nanoil folyékony selyemmel készült samponja könnyed és sima. Könnyen felvihető a hajra, nem nehezíti el a hajat. A micellák hatékonyan távolítják el a felgyülemlett olajat, koszt, és egyéb szennyeződéseket. A micellás termékeket úgy fejlesztették ki, hogy egyszerre tisztítsák és ápolják mind a hajat, mind a bőrt. Ezért a Nanoil samponja egyensúlyban tartja a fejbőr pH-ját és hatékonyan tisztít. Miből áll a formula?

  • Folyékony selyem – a selyem legkönnyedebb formája könnyen a haj mélyére hatol. Semmilyen anyag nem táplálja olyan hatékonyan a hajat mint a selyem. Fényessé, selymessé és gyönyörűvé teszi a hajat.
  • Hidrolizált búzafehérjék – kijavítják az apró sérüléseket, fényessé és erőssé teszik a hajat és megakadályozzák a hajhullást.
  • Ricinusolaj – véd a sérülések ellen, erősít és hidratál

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: hatások

A folyékony selyem az egyik legnépszerűbb hajápolási alapanyag. A fodrászok azért használják és javasolják előszeretettel, mivel táplál, egyenessé és puhává varázsolja a hajat. A haj rendkívűl fényes és könnyen formázható. Ez a legjobb anyag, amelynek segítségével ápolhatod a hajad.

A Nanoil micellás samponja alaposan távolítja el a hajápolási termékekből visszamaradó szennyeződéseket, az olajokat és a koszt, illetve táplálja hajat és a fejbőrt egyaránt. Hajszálaid puhák és fényesek. Már egy használat után a haj könnyebben kifésülhető és formázható, nem kócolódik.

Mivel a micellás sampon nagyon jól tisztítja a hajat, a selyem képes mélyre hatolni a haj szerkezetébe. Az eredmény fantasztikus táplálás már a samponozásnál is. A hatás? Tiszta, táplált, selymes és puha haj, plusz egészséges fejbőr.

Nanoil Micellar Shampoo. Hogyan használd?

Ahogy bármely másik sampon. Vidd fel nedves hajadra majd mosd meg tincseidet, gyengéden masszírozva a fejbőrt. A Nanoil Micellar Shampoo tökéletesen oszlik el és könnyen kimosható a hajból.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: vélemények

A vélemények elsöprően pozitívak a selyem alapú micellás sampon hatásaival kapcsolatban. A Nanoil szalonminőségű ápolást nyújt otthonodban. Ez a sampon kiemelkedő véleményeket kap mivel bármely hajtípus számára alkalmas, hosszan tart és nem nehezíti el a hajat. A haj sima, friss és csodás.

 micellás sampon folyékony selyemmel  Nanoil

Nanoil. Még ennél többet is nyerhetsz!

A selyemnek rendkívüli hatásai vannak, így érdemes a sampont kiegészíteni a intenzíven szépítő hajmaszkkal és a könnyed, kimosást nem igénylő hajbalzsammal amely gazdag folyékony selyemben. Ismerd meg a Nanoil termékeit a www.nanoil.hu weboldalon.