Nanobrow Eyebrow Styling Soap- Kérdések és válaszok: Hatás, alkalmazás, előnyök

Szappan a szemöldökre? A szappan kiválóan alkalmas a szemöldök formázására – a Nanobrow Eyebrow Styling Soap a legjobb erre a célra. Olvass többet, hogy megtudd hogyan kell elkészíteni a tökéletes a szappanos szemöldököt.

Mi az a szemöldök szappan?

Ez lehet egy hagyományos glicerin alapú szappan, de a használatának módja meglehetősen szokatlan. A szemöldök elkészítéséhez használod, nem pedig a kézmosáshoz! Már száz évvel ezelőtt felfedezték, hogy a szappan vízzel keverve lágyabbá válik és amikor megszárad, megkeményíti az anyagot, amire használják, például a cérnát (így könnyebb a tűt befűzni) vagy megkeményíti a szemöldököt, ami zseniális szemöldökformázó termékké teszi! Manapság a szappanos szemöldök a legmenőbb szemöldök trend és nem is csodálkozunk, hiszen a szemöldök szappanok olyan elképesztő hatást érnek el, amit más szemöldökformázóval nem lehet elérni. Ráadásul használata gyors és egyszerű, ráadásul a szemöldök egész nap tökéletes és természetes marad. A nappali sminkelés egyik legmegfelelőbb választása.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Mitől különleges a Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Bár a hagyományos kézmosó szappan remek termék a szemöldök tökéletes formájának eléréséhez, a felvitele határozottan körülményes: a vízzel való keverék létrehozása időigényes és a legtöbbünknek a reggeli rohanásban erre nincs ideje. A Nanobrow Eyebrow Styling Soap a következőket teszi különlegessé: ez egy használatra kész szemöldök szappan, amelynek rendkívül lágy, kicsit gélszerű állaga van. A legnagyszerűbb, hogy nem kell vízzel összekeverni: kinyitod a tégelyt és felviszed a kefére! A sima szappan segítségével könnyedén formázhatod a szemöldöködet, ahogyan csak szeretnéd. A szappanos szemöldök kevesebb mint egy perc alatt kész! Akkor is megteremtheted a hatást, ha sietsz. Szemöldököd hosszú órákon át a legjobb formáját fogja mutatni.

A szemöldök szappantól lamináltnak tűnik a szemöldök?

Igen, így van! A szemöldök szappanok speciális textúrával rendelkeznek, hogy a szemöldököt a kívánt irányba formázhasd, és felfelé fésüld. A szemöldök technikusok gyakran ezt teszik, amikor formázzák és vágják a szemöldököt, hogy az azonos hosszúság elérése érdekében nőhessen. A Nanobrow Eyebrow Styling Soap megteremti a szemöldök kívánt formáját, megszelídíti a legzabolátlanabb szőrszálakat és lehetővé teszi, hogy egész nap hibátlanok maradjanak. A kifésült és formázott szemöldök valóban úgy néz ki, mintha laminált lenne.

Hogyan kell használni a Nanobrow Eyebrow Styling Soap-ot?

Rendkívül egyszerű: mint már említettük, nem kell vízzel keverni és azon gondolkodni, hogy nem túl sűrű-e az állaga. Csak tegyél egy kis mennyiséget a szappanból a spirálra és tedd a szemöldökre, átfésülve azt és kialakítva a kívánt formát – a szappan megkeményedik és egész nap tökéletesnek tartja az íveket.

További részletek a www.nanobrow.hu oldalon.

legjobb szemöldök szappan