Egyedi, sokszínű melírozott frizura a ColorCuts Thermal Foam Strips-szal

Több árnyalatra lesz szükséged a vendég frizurájának elkészítéséhez? A ColorCuts termikus habcsíkjainak hála mi sem egyszerűbb! 

Ez az egyedülálló fodrászkellék képes gördülékenyebbé tenni minden szakember számára a munkavégzést. A színezéshez és melírozáshoz használható csíkoknak hála sokat növelhetsz a hatékonyságon. A máltai ColorCuts márka a technológia és a természetszeretet keresztezésével létrehozott egy innovatív segédeszközt – a biológiailag lebomló csíkok akár 3 alkalommal is tiszíthatóak mosógépben!

Termikus ColorCuts hab csíkok – tulajdonságok és használat

  • Gyors és kényelmes hajfestés.
  • A színezés ideje megfeleződik.
  • Szellőzik a rétegek között.
  • Nincs kockázata a sérülésnek, túlmelegedésnek és a haj leégésének.
  • A félig áttetsző kialakítása teljes ellenőrzést tesz lehetővé.
  • Puha és rugalmas anyag egy kézreálló dobozban.
  • A festékkel érintkezve erős tapadás lép fel.
  • Újrafelhasználható és mosható gépben.

Ezek a több színben elérhető habcsíkok könnyű anyagból készültek, így gyengédek a hajhoz. Kivételesen nagy komfortot jelentve nem csak neked, de a munkatársaidnak és a vendégeknek is.

színezőhab habcsíkok colorcuts

Nem kell többé órákat egy helyben ülni vagy állni. Ezek a csíkok képesek helyettesíteni az alumínium fóliát, amely elnehezíti és megégeti a hajat. Lehetővé teszik, hogy szellőzzön a rétegek között, így a tincseid friss levegőhöz jutnak. A különleges bevonattal ellátott csíkok a nedves színező termékekkel érintkezve erősen tapadni kezdenek, így a haj nem tud elmozdulni a kezelés során.

Közvetlen közelről követheted végig a színezés folyamatát, ezzel téve szuper egyszerűvé az igazításokat. A 10×30.5cm-es téglalap alakú lapok minden hajhosszhoz tökéletesek.  Szabadon hajtogathatod, véghatod és csavarhatod őket. Az anyaga speciális, 80%-ban újrahasznosított és újrafelhasználható.

Gyors és egyszerű hajszínezés a ColorCuts csíkjaival 

Kétségtelen, hogy a fodrászatok legnépszerűbb szolgáltatása a hajfestés. A melírozás világszerte hódít, hiszen képes teljesen átformálni a megjelenést, így kölcsönözve bájos és csajos külsőt. A festés lényege, hogy elfedhetőek általa az ősz hajszálak, valamint sötétítheti, esetleg világosíthatja az eredeti hajszínt.

A ColorCuts csíkok használatával bármilyen hajszínezési technikára is essen a választásod a végeredmény bámulatos lesz. Könnyedén kivitelezhetsz ombre/sombre, flamboyage, splashlight, baleyage festést vagy akár melírozást is. A határ a csillagos ég!

A polisztirolhab hőszigetelő tulajdonságú, ezért képes megtartani a haj optimális hőmérsékletét. A könnyű anyag az eltávolítás során nem húzza a hajat, illetve a termikus és mechanikus sérülések kockázata is minimális.

colorCuts színezőhab habcsíkok

Ezek a különleges és innovatív habcsíkok felgyorsítják az egész csapat munkafolyamatait, hiszen a színezés sokkal kényelmesebbé és hatékonyabbá válik általa. Rövidebb idő alatt alkothatsz tökéletes végeredményt.

Ezeknek a könnyedénhasználható és tartós hab csíkoknak hála napi szinten több elégedett vásárló hagyhatja el az üzletedet. A lapok mindenki számára tökéletesek. A biológiailag lebomló anyag a színezés során végig stabilan fennmarad a hajon. Ennek hála a végeredmény a haj teljes hosszán precíz és egyenletes lesz!

A könnyed hab lapok a legnagyobb precizitás és a jó tapadás szinonímái – egy kényelmesen használható dobozban érkezik, ráadásul minden egyes darab gyorsan idomul a kezedhez. Ezen környezetbarát csíkoknak hála a szalonod kilóghat a versenytársak közül és kiérdemelten fogja felkelteni a vendégek figyelmét.

Lépj be a hivatalos honlapra – colorcuts.mt