Nanoil Heat Protectant Spray. Mert a hővédelem elengedhetetlen!

A Nanoil hővédő spray-jéhez fogható szépségápolási termék nagyon kevés létezik. Mindössze néhány márka árusít olyan kozmetikumokat, amelynek a védeleme ilyen magas foka mellett még a hajápolásban is jól teljesít. A Nanoil Heat Protectant Spray kétségtelenül a legjobb választás, ami a hővédő spray-ket illeti.  

Mit kell tudnod a termékről? Az alábbiakban néhány meglepő tényt olvashatsz a Nanoil Heat Protectant Spray-ről.

Védelem & ápolás egyben 

A Nanoil Heat Protectant Spray egyesíti a hajápolást és a védelmet. Ez azt jelenti, hogy nem kell több különböző terméket használnod ahhoz, hogy a hajad jól nézzen ki és mindeközben a magas hőmérséklettel szemben is meglegyen a megfelelő védelme. Ezzel az termékkel, nem csak a tincseidet tudod megóvni a melegtől, de eközben megőrizheted a hidratáltságukat, ápoltságukat és erejüket. A Nanoil hővédő spray-je elősegíti a haj regenerálódását, valamint felveszi a harcot a fénytelenséggel és a töredezettséggel is. Ezt a terméket úgy alkották meg, hogy több különböző feladatot legyen képes egyidejűleg bevégezni. 

hővédő spray Nanoil

Védelem 220 fokig

Önmagában a Nanoil Heat Protectant Spray hővédő tulajdonsága rengeteg pluszt jelent: ez a kozmetikum 220 fokig semlegesíti a meleg káros hatásait. A legjobb része pedig, hogy a Nanoil spray használata végtelenül egyszerű. Egyszerűen ragadd meg az üveget és a benne lévő folyadékot permetezd a hajadra – így képezhetsz láthatatlan védőréteget a tincsiden a hajsütővas vagy hajszárító által kibocsátott meleggel szemben. Végre nem kell amiatt aggódnod, hogy kiszárítod, megégeted vagy fényevesztetté teszed a fürtjeidet.  Ez azon néhány hővédő spraynek az egyike, amely biztonságossá teszik a hajformázást. 

Ultrakönnyű hajpermet 

A Nanoil hővédőjének ultrakönnyű permetszerű textúrája van, ami leegyszerűsíti a használatát. Bár első ránézésre úgy néz ki, mint egy hagyományos kondícionáló, a Nanoil terméke teljesen más elv szerint működik, hiszen a tápláláson és hidratáláson túl, a hővédelemről is gondoskodik. További előnye, hogy olaj helyett víz a Nanoil Heat Protectant Spray formulájának az alapja, így nem nehezíti el a hajat. A spray által garantált védelem teljesen láthatatlan, így nem kell beáldoznod a kinézetet a biztonság oltárán. Könnyű és nem ragacsos, ez a szérum tudja hogyan legyen a hajad egyszerre lenyűgöző és biztonságban is. 

Selyemproteines formula 

Ennek a hővédőnek egy következő egyedi tulajdonsága az összetétele. A védőbevonat kialakításáért felelős anyagokat a samponozással könnyedén el lehet távolítani. A Nanoil hővédője olyan tápanyagokban gazdag, amelyek felelősek a haj károsodásokkal szembeni ellenálló képességének megerősítéséhez. A selyemprotein, amely történetesen a termék legértékesebb összetevője, kisimítja a haj felszínét, megkönnyíti a formázását és erősebbé is teszi. 

Nanoil hővédő spray

Összegezve tehát, a lenyűgöző stílusú Nanoil üvegcsében lévő permet csúcsminőségű alapanyagokat tartalmaz, amely így nagyszerűen védi a hajat a hőtől. Bár a Nanoil Heat Protectant Spray nem kerül sokba, minden hajtípus számára maximális előnyökkel kecsegtet. A kozmetikum védelmet biztosít, gondoskodik a hajad jólétéről, mindezeket anélkül, hogy lelapítaná azt. 

Többet szeretnél megtudni a Nanoil hajformázó sprayéről? Látogass el a  nanoil.hu-re és fedezd fel a Nanoil legújabb hajformázó termékeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük