Chocolate Bronzer az új kedvencem!

Habár még tart a nyár, már érzem a csontjaimban az ősz közeledtét. Nem tudom, ti hogyvagytok vele, de nekem azonnal az étcsokoládé jut eszembe, ha az esőre és a csípős hidegre gondolok. Ha már itt tartunk, képzeljétek, mit szereztem a nyári Sephora kiárusításon. Leárazva találtam és azt gondoltam, ez egy tökéletes eszköz, ami képes megtartani a „hamis” napsütötte kinézetemet.

Bourjois ‘Délice de Poudre’ úgy néz ki, mint egy tábla csokoládé és olyan az illata is. Két árnyalatban kapható: olajbogyó-tónosú sötétebb bőrárnyalathoz és világos, tökéletes sápadt bőrszínhez való típus. Én egy sötétebb árnyalatút vásároltam, mivel úgy gondoltam, hogy az tökéletes lenne kontúrozáshoz. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez az egyik legjobb bronzosító, amim valaha volt. Hosszú ideig hűséges voltam a Nars Laguna-hoz, de a Chocolate Bronzer ugyanolyan jónak tűnik.

Felfedeztem, hogy nincs szükségem sok termékre ahhoz, hogy egy természetesnek tűnő bronzos ragyogást kapjak. Nagyszerű az arccsont és az állkapocs kontúrozásához. Matt, de közelebbről megnézve, felfedezhetünk apró pöttyöket, amik fényesebbé teszik az egész arcot, anélkül, hogy észre lehetne őket venni.

A bronzosító egy szilárd, mágneses kartonpapírban érkezik. Belül egy tábla csokoládé formájában találhatjuk meg a terméket. Habár a csomagolás és az egész ötlet a bronzosítóval kapcsolatban nagyszerű, hiányolom a kis tükröt és az ecsetet a kisebb retusálásokra itt meg ott. Azt is észrevettem, hogy könnyen narancssárgássá válhatunk, amikor túl sokat viszünk fel a termékből.

Mindent egybevéve, örülök, hogy megvásároltam. Olcsó és könnyen felveszi a versenyt a legadrágább márkákkal. Ha szereted a csokoládé illatát, meg leszel elégedve a Délice de Poudre-ral.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük