Lashcode, a leggyorsabban ható szempilla szérum

A szempilla szérum egy ikonikus termék: a szempilla ápolás forradalmasítója, a magára hagyott szempillák táplálója. A termék nem csak regenerál: sokkal jobb eredményeket nyújt, mint bármelyik szalonbeli kezelés. Mindezt egy jó minőségű szérum segítségével. A Lashcode hat a leggyorsabban. Mi a szérum erejének titka?

Lashcode Eyelash Serum – a legnagyobb előnyök

Egy olyan termékre vágysz amelyik gyorsan hat, mivel nem szeretnéd ha elmenne a kedved két hét után? A Lashcode-dal nem fog ez történni. Már 14 nap elteltével érződni fog a hatása: szempilláid erősebbek, dúsabbak és sötétebbek, többé nem hullanak, tápláltak és egészségesek. Készen állnak a növekedésre!

Egy hónap elteltével nem fogod őket felismerni a tükörben! Hosszabbak és dúsabbak lesznek hiszen még a legapróbb szempillák is megnőnek majd. A hatás lenyűgöző!

Lashcode Eyelash Serum a növekedés aktiválásáért

A Lashcode mindent megad szempilláid számára, amelyre szükségük van az egészséges növekedéshez. A tökéletesen kifejlesztett formula megerősíti a szempillák gyökereit. Ennek köszönhetően szebbé, erősebbé, hosszabbá válhatnak.

Néhány hét után elérik maximális hosszukat, míg a Lashcode garantálja hogy egészségesek, erősek, gyönyörűek és hosszúak. Csupán heti két három használatra van szükséged.

Lashcode Eyelash Serum az extrán dús szempillákért

A dúsabb szempillákat a szérumnak köszönheted majd, amely szempillánként fejti ki hatását. A Lashcode megerősíti azokat a tüszőket is, amelyek “alszanak” és már rég nincsenek a növekedési fázisban. Ennek köszönhetően sok új szempilla jelenik meg, a szempillák vonala gyönyörűvé válik.

Saját szempilláid dúsabbak és gyönyörűbbek mint valaha anélkül hogy szempilla hosszabbításra kelljen menj a kozmetikába – ezt a hatást csak a Lashcode-dal érheted el!

Lashcode Eyelash Serum a szempillák elvesztése ellen

A Lashcode megakadályozza a szempillák elvesztését. A gyenge szőrtüszők többé nem okoznak problémát. Nincs több elhullajtott szempilla a vattakorongon – még akkor sem esnek ki, ha kicsit erősebben dörzsölöd meg őket, hiszen védettek minden fajta károsodástól (legyen szó szélről, minuszokról, forróságról, környezetszennyezésről vagy napfényről).

Hogyan használjuk a Lashcode Eyelash Serum-ot?

A Lashcode használata egyszerű és problémamentes, amely idővel olyan rutinná válik mint a fogmosás vagy a kézmosás. Hogyan használjuk a szérumot?

  1. Minden este, miután alaposan eltávolítottuk a sminket, vigyük fel a szemhéjakra, pontosan úgy, mintha egy tusvonalat húznánk. A tusszerű ecset könnyűvé teszi a felvitelt – csak néhány mozdulat, és kész!
  2. A szérum nagyon gyorsan felszívódik, így azonnal folytathatod a rutinodat.

A Lashcode-ot reggel is használhatod, ha azt preferálod – vidd fel tiszta szemhéjaidra, mielött kisminkelnéd magad. Ha kontaktlencsét viselsz, akkor is használhatod a szérumot – csak vedd ki őket, mielőtt felvinnéd a Lashcode-ot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük