Rövid, egyenes szempillák?

Nekem is az volt.. De már nem, A Nanolash használatának kezdetétől fogva extrém hosszú pilláim vannak. Nem akartam hinni neki kezdetben, de ez a cucc ténylek működik.

4 hónapja, a Nanolash használata előtt rövidek és egyenesek voltak a pilláim. Az előző posztomból tudhatjátok, hogy nem használok szempillaspirált. Olyan rövidek voltak a pilláim, hogy még a göndörítővel sem tudtam megfogni őket. Ha szempillaspirált használtam néhány percig volt csak jó, utána lelapultak. Hallottam a Latisse-ról, de az orvosom szerint sehol sem találom meg az országban. Továbbá a Latisse akár a szemszínt is megváltoztathatja – barnára. Nekem gyönyörű zöld szemeim vannak, és ezt továbbra is így akarom. Ekkor találtam rá Anna blogjára, akinek csodás pillái vannak, a Nanolash-nek köszönhetően. Azonnal megrendeltem online, gondolkodás nélkül, és ezt azóta sem bántam meg. A Nanolash drámaian megváltoztatta a külsőmet.

Csodás eredményeim vannak. Dúsabb, nagyobb pillák. Őrülten nőnek, és soha nem voltak még ekkorák! Még mindig megdöbbenek amikor a tükörben meglátom mennyire kiemeli a szemeimet. Ha megtalálom a kamerámat csinálok pár képet és feltöltöm őket. Most költöztem új helyre, és kicsit össze vannak kavarodva a cuccaim még. A Nanolash-t a szépség tanácsadóm ajánlotta, mivel szerinte ez a leghatékonyabb és leggyengédebb szérum.

Számomra nagyon fontosak voltak a természetes összetevők

Továbbra is használni fogom, és felraktározok belőle, 0nehogy időközben elfogyjon. A barátaim folyton dícsérik a pilláimat, és ez olyan jóóóóóó érzés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük