Lenyűgöző smink! Lashcode – egy szempillaspirál, ami megadja mindazt, amire egy szempillának szüksége lehet

A jó szempillaspirál megtalálása rendkívül nehéz. Annak a fellelése, ami aztán már örökre megmarad a neszeszerben, vagy amelyik mindig vissza-vissza fog térni, tudva, hogy soha nem hagy cserben. Meglepően kevés olyan szempillaspirál létezik, ami ‘ikonikusnak’ nevezhető. Ezért van az, hogy ha egy lenyűgöző szempillaspirál kerül piacra, az sok érdeklődést vált ki az emberekből és kellemesen felkavarja a kozmetikumok világát.

A Lashcode szempillaspirál nem maradhat észrevétlenül

Még a csomagolás is (ízléses és klasszikus) rögtön odavonzza a figyelmet.

A Lashcode-dal végzett smink odairányítja a figyelmet viselőjére. Hogyan lehetséges, hogy a Lashcode felülmúlja az összes többi szempillaspirált?

A szép szempillák titka a Lashcode-kompozíciójában és a rugalmas és precíz spirálban rejlik, amely minden típusú szempillához és szemformához kiválóan igazodik.

Lashcode: erősítő és tápláló szempillaspirál

A termék a többi hasonló kozmetikum közül kiemelkedik, mivel számos kondicionáló és regeneráló összetevőből áll, amelyek három módon hatnak: a felszínen (javítja a károsodott szempillákat, védőréteget képez, fényt ad a szálaknak), belülről (táplál, újraépíti a haj szerkezetét, és javítja a mikro-károsodásokat) és a gyökerek belsejében (javítja állapotukat és elősegíti a pillák növekedését). A Lashcode szempillaspirál segít a szempillanövekedést a természetes összetevőinek köszönhetően képes megerősíteni és stimulálni a szempilla szálak gyökereit.

Szójabab kivonat ösztönzi a szempilla növekedését, rugalmasságot és nedvességet biztosít a védelemért és a ragyogásért. E-vitamin segíti a szempilla szerkezetének újraépítését és erősíti a szempilla gyökereit. A Baicalin késlelteti az öregedést, míg a Búzacsíra kivonat javítja és simítja a szálakat. A Lashcode kondicionáló erejét a B5 pro-vitamin is bizonyítja, ami erősíti a pillákat, valamint rugalmasságot és ragyogást biztosít. Az Arginine pedig megakadályozza, hogy a szempillák intenzíven hulljanak, és közvetlenül hat a hajhagymákra.

A kiváló minőségű természetes anyagok Lashcode-ot ápoló, javító tulajdonságokkal ruházzák fel, így a szempillák egyre egészségesebbek, gyönyörűbbek és hosszabbak lesznek. Mivel hosszabbak lesznek és gyökereikben megerősödöttek, így kevesebb pilla hullik majd ki a smink eltávolítása során is. A szempilla színe intenzív marad, és nem fakul.

A Lashcode applikátor alapos tervezés eredménye a mindennapi sminkelés megkönnyítése érdekében. A spirál szilikonból készül, így bárhányszor tisztítható. Még hosszú használat után sem veszíti el alakját. Ennek eredményeképpen a spirál non-stop hibátlan sminket és rendkívül meghosszabbított és kifejezetten megvastagodott szempillákat biztosít. Mi több, az ecset olyan rugalmas, hogy minden egyes szempillához tökéletesen illeszkedik. Másrészről, elegendő mértékben merev is, így minden szempillát képes tökéletesen befesteni, még a legkisebbeket is.

A Lashcode egy olyan szempillaspirál, amely igazán ismeri a szempillákat. Néhány réteg alkalmazása után a szempillák rugalmasak lesznek; nem törnek vagy gyengülnek el. A Lashcode simává varázsolja őket és finoman íveli formájukat, valamint növeli a szempillák volumenét az úgynevezett pókláb hatás nélkül. A termék minden egyes apró pillát elér. Ennek következtében a szempillaspirál igazi dús hatást ér el. Gyönyörű és egészséges szempillák – nem erre van szüksége minden nőnek? 

több információ: lashcode.hu

16 Komment “Lenyűgöző smink! Lashcode – egy szempillaspirál, ami megadja mindazt, amire egy szempillának szüksége lehet”

 1. Margit

  Nem tudom, másoknál mennyire válik be, de az én hosszú, de vékonyszálú szempilláimmal csodát művelt. Sokkal vastagabbak lettek a szálak, anélkül, hogy összeragadtak volna 🙂

  Válasz
 2. kendra

  nagyon szép tekintetet varázsol, mellete nem kell kihúzni sem a szemem. ez a spirál önmagában elegendő.

  Válasz
 3. Lana Baba

  A legjobb applikátora ennek van. Még a legrövidebb szálakat is megragadja. Nagyon könnyű használni még közel a szemzughoz is.

  Válasz
  • Vanília

   Nem győzött meg a szilikon applikátor :/

   Válasz
 4. Reni

  az én felfedezése! gyönyörű, hosszan tartó hatás. Ajánlott!

  Válasz
 5. KataNyíregyről

  Maximum volumen és hatás! 2 hónapja van meg és olyna, mintha eddig nem is használtam volna belőle, holott minden nap használom!

  Válasz
 6. Vera

  Még csak most fedeztem fel magamnak, de azt hiszem, ez egy élethosszig tartó kapcsolat lesz

  Válasz
 7. Tina

  király! Mennyibe kerül?

  Válasz
 8. Luca22

  Kiváló a textúrája. Már a legelejétől fogva nagyszerűen használható, nem szárad ki. Remélem, az utolsó felvitelnél is ilyen lesz, mivel korábban tapasztaltam már luxus termékeknél is, hogy fele üvegtől full kiszáradt a termék, aztán ahogy felvittem a szempillámra, elkezdett elkenődni, majd lepotyogni, persze a szemem is irritálta. Remélem, ez nem ilyen lesz.

  Válasz
 9. Cukorka

  már tudom, mit veszek meg legközelebb 🙂

  Válasz
  • Muffin

   Én is 🙂 Mindenképp kipróbálom annak ellenére, hogy már van egy nagy kedvenc otthon

   Válasz
 10. Meli

  Nagyon jó kis spirál, de semmi extra. Csak olyan, mint a többi hasonló árkategóriájú. Legalábbis én semmi különöset nem vettem észre benne.

  Válasz
 11. Reggeli Fények

  Számomra abszolút no1! Nem vártam tőle csodát, csak, hogy legyen tartós, szép színű és könnyen használható fejjel ellátott, ami kifésüli a szempilláimat és mindezt megkaptam. Nem csalódtam benne. Azért azt elmondom, hogy hosszú volt az út idáig, mert eddig nem találtam ehhez hasonlót.

  Válasz
 12. Nina

  Azt hiszem, végre kipróbálom :))

  Válasz
 13. Malvina

  nincs vízálló verziója, ejj, de kár 🙁

  Válasz
  • Paula Aradi

   igaz, de így is nagyon hosszan tartó a hatása

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük