Kihívó smink, kihívó kollekció. Dr Irena Eris és az ő ProVoke termékcsaládja

2015 tavaszi-nyári szezonja, ProVoke sorozat Dr Irena Eristől. Ez alkalommal a kozmetikai sorozat 3 terméket foglal magába, ami több mindenre is alkalmazható. Tudj meg többet a ProVoke kozmetikai cikkek általános céljáról.

Lényegében a ProVoke kozmetikai cikkjeit elegáns, fehér kis dobozokban gyártják, amiken van egy kapocs. A kollekció megkülönböztető sajátossága a széleskörű alkalmazhatóság minden egyes termékre vonatkozóan. Szemléltetésképpen, a fényesítőt használhatjuk szemhéjpúdernek, az ajkainkat pedig akár az arcpirosítóval is bevonhatjuk. Általánosságban a termékeket a szemhéjunkra, arcunka, és ajkainkra vihetjük fel egy sminkecsettel (sajnos ezt nem adnak mellé) vagy egyszerűen ujjbeggyel. Mely kozmetikumok alkotják pontosan a Dr Irena Eris-féle ProVoke kollekciót?

Az első az egy szemhéj és arcpúder. Ez a kozmetikai cikk bele van préselve és rendezve egy rózsaformába. Minden árnyalat külön használható szemhéjpúderként vagy együttesen arcpúderként. A rózsát három szín képezi: világos rózsaszín, narancssárga és nyers színű. Ebből következik, hogy ez a paletta friss, opálos megjelenést ad a bőrnek. A speciális, ultra-tiszta formula arcszínt biztosít selymes tapintással. Ezen felül, a Rosette for Eye & Cheek ProVoke kapacitása nyolc grammal ér fel.

A ProVoke termékcsalád második alkotója egy szemhéjpúder és egy arcpirosító egyben. A dobozban sok rózsaformájú, tearózsa színű kozmetikai cikk található. Természetesen alkalmazhatjuk a szemhéjunkon, bőrszínű stílust elérve vagy az arcunkon, azt mintázva. Sőt mi több, ez a termék felvihető száraz és nedves módszerekkel is. Végül, ennek a Dr Irena Eris terméknek van csillogása, púder-szerű az összetétele, könnyen használható és hosszú órákig kitart.

A termékcsalád utolsó eleme egy szemhéjpúder és egy fényesítő egy dobozba csomagolva. Első pillantásra nagyon hasonló megjelenésében a fentebb említett kozmetikumhoz. Sőt mi több, csak rosé pezsgő színben kapható.Az alkalmazását tekintve, szemhéjpúderként és fényesítőként is használható az arc vagy a szemöldök alatti rész világosítására. Sőt, száraz és nedves módszerrel is felvihető. Továbbá, a fent említett ProVoke kozmetikai szerekhez hasonlóan, ezt a terméket is könnyű alkalmazni és púder-szerű a formulája.

A tearózsa és a rosé pezsgő kozmetikumok mind 4 grammot nyomnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük