RevitaLash Vs Nanolash

Ma véleméynt hoztam a Revitalash Enhancer-ről. 2 hónapja mutattam be ezt a terméket, és teli voltam reményekkel. Minden nap használtam, kivétel nélkül, biztosan mindent helyesen csináltam. 2 hónappal később a pilláimra nézve mit látok?
Sajnos nem azt, amit vártam. A pilláim gyengék és rövidek a sok műszempillától, amit több, mint egy évig hordtam.Alig látszódik fejlődés. A termék megvásárlása előtt utánanéztem, és a RevitaLash meg a Nanolash ugyanolyan jó visszajelzéseket kapott.A RevitaLash-t választottam, annak ellenére, hogy sokan mondták, hogy irritációt okoz. Ezzel sajnos egyet kell értsek.
Múlt héten betelt a pohár, és kicseréltem a RevitaLash-t Nanolash-ra. Még csask pár napja használom, de az égető érzés megszűnése hatalmas előny már most. Gyengéd a szememhez, azok nem pirosodnak be tőle.
Nem régóta használom a Nanolash-t, de már most fényesebbek és erősebbek a pilláim. Továbbá a Nanolash fele annyiba kerül, mint a Revitalash, és biztos veszek belőle még ha beválik. Tényleg nem tudom miért kerülnek ennyibe ezek a szérumok. Nevetséges 100 eurót egy ilyen termékre költeni, tök mindegy, hogy szempillaspirál, vagy ápoló készítmény.
Adok 2 hónapot a Nanolash-nak, és leírom az eredményeket. A gyártó szerint 30 napon belül látszik a hatása, szóval gyorsan érkezik a következő poszt!
Ti mit használtok? Kipróbáltátok már akár a RevitaLash-t, akár a Nanolash-t? Milyen eredménnyel?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük