Smink szerszámok nélkül – Új sikertermék

Próbáltál már valaha sminkelni szivacsok, ecsetek és még szemhéjpúderek segítsége nélkül? Nem olyan nehéz, mint aminek látszik. Olvasd tovább, hogy megtudhass többet.

Folyamatos rohanásban vagyunk. Nincs időnk rendesen reggelizni se még hogy a sminkünk tökéletesítésére. A nők gondolataival ellentétben lehetséges a jó smink elkészítése három perc alatt. Ez hogyan lehetséges?

Fel kell fognod, hogy más az öltözködés elvárása, amikor munkába vagy iskolába mész. A műszempilla vagy a csillámos rúzs nem feltétlen kelt jó benyomást. Elsősorban használj BB krémet vagy hidratálókrémet az arcodra. Kend be az arcod összes száraz részét, mint például az orca és az orrlyukak környéke. Így az alapozó tartósabb lesz és nem fog hámlani napközben. Majd használj korrektort, hogy elrejtsd az összes bőrelszíneződést. Használ nagy mennyiséget a szem alatt, hogy ne látszódjanak a szürke karikák. Használhatsz alapozót, de csak ott, ahol egyenlőtlen a bőrtónusod. Nem kell ecset, használd az ujjaidat. Meglepődsz, hogy milyen jól el tudod oszlatni a bőrödön. Oszlasd szét az alapozót kis mozdulatokkal, hogy elérd az airbrush hatást. Használhatod az alapozót az ajkaidon, hogy bezárja a nedvességet és intenzívebbé tegye rúzsod színét. Ha nem hordasz erős sminket a szemeden, akkor hangsúlyozhatod a szádat és az orcádat. Használ fel egy kis adag pirosítót a járomcsontjaidon. Ismét használhatod az ujjaidat. Ne dörgöld bele, csak gyengéden oszlasd szét. Ha szeretnéd használhatsz alapozót a szádra és a felsőszemhéjaid külső sarkaiba. Így egyensúlyban és harmóniában lesz a stílus. Annál nincsen rosszabb, mint amikor a rúzs ütközik a pirosító árnyalatával. Ne felejts el egy vékony réteg szempillaspirált használni. Az e fajta smink elkészítése pár percbe telik: egyszerű és elragadtató.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük