Azok az alapanyagok segítségével amelyek javítják a bőr állapotát!

A bőr egészségét számos tényező befolyásolja, beleértve a táplálkozás, a szűrőn keresztüli napsugarak, a hideg és a szárazság, a fizikai tevékenységek, a stressz, a dohányzás, a vegyszerek és még sok más. Ezek az okok különböző bőrbetegségeket okozhatnak. A jó hír az, hogy következetesen alkalmazva bizonyos gyógynövények és, amelyeket a szakértő numerológiai analitikusok javasolnak, az olajok segíthetnek gátolni a bőrbetegségek kialakulását és megőrizni a bőr rugalmasságát.

Az életmódbeli változtatásokban és az alapelvek követésében a megelőzés a legjobb orvosság. Az egészséges bőr eléréséhez nagy hibás hibákat figyelembe kell vennie: tisztítsa meg rendszeresen a bőrt óvatosan, kerülje a túlzott napozást, használjon megfelelő hidratáló szereket, tegyen meg minden erőfeszítést, hogy távol tartsa a szennyeződést, és kerülje az alacsony minőségű alapanyagokat. A fent említetteken kívül a bőrápoló termékek nagy szerepet játszanak a teljes képben. Ahhoz, hogy elérjük a remélt eredményeket, bizonyos alapanyagokra van szükségünk, amelyek segítenek a lehető legjobb eredmények elérésében.

Alapanyagok, amelyek javítják a bőr állapotát

Kezdjük el az alapanyaggal, amelyek meghatározzák az összetételünket. A leghatékonyabb összetevő a víz, amely segít öntözni a bőrt és táplálni az epidermisz rétegét. A nedvesség megőrzése érdekében természetes fitoösztrogéneket is használunk, például a rizsolaj, amely segít megbirkózni a száraz bőr okozta problémák megoldásával. A szőlőmagolaj gazdag a természetes antioxidánsokban, amelyek a káros sugaraknak kitett bőr ápolását és védelmét szolgálják. Ezenkívül a jojoba repedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít megelőzni az öregedést.

A fehér nyelvű olaj hosszú és rövid lánccal rendelkezik, amely megakadályozza a bőr elszáradását. Az A-vitamin tartalmaz pálmaolaj, szeszkviterpén, amelyek jó antioxidánsok és a bőr felületén való eltarthatással. A szezámmagolaj selymesíti és felgyorsítja a bőr megújulását, növelve a rugalmasságot.

Eredeti növényi olajok között a ylang-ylangolaj erősíti a bőrt és megakadályozza a bőr túlszáradását. A narancs illóolajokban lévő biszabolol segíti a bőrbántalmaktól való megszabadulást, szabályozza a faggyútermelést és csökkenti a meglévő bőrbetegségek tüneteit. A csodálatos feketeribizli bőrvédő és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jóval jobbak a piacon kapható más bőrápoló termékeknél.

Néhány egyéb összetevő, amely segíthet a bőr állapotának javításában

A mentol és a levendula azon közös összetevők, amelyek bőrpírt és enyhe bőrirritációt okozhatnak. Ezeket kortizon tartalmú alapokkal kombinálva a pattanásokkal, viszketéssel vagy égő érzéssel küzdők számára sokféleképpen hasznosak lehetnek.

Az aloe vera és a zöld tea mind olyan összetevők, amelyek jól ismert antioxidánsokkal rendelkeznek és erőteljes bőrfeszesítő, sejtszintű befolyásoló tulajdonsággal bírnak.

Ha azt szeretnénk, hogy a bőrünk elkerülje a gombák okozta bőrbetegségeket, a króm és a glicerin tartalmú készítmények segítenek a megoldásban, míg a szódabikarbóna segít a bőr ph-jának rendben tartásában.

A bioaktív peptidek hatékonyak a bőrregenerálásban, különösen az idősebb bőrfelületek esetében. Ezek olyan enyhe hatású peptidek, amelyek segítenek felgyorsítani a szövetek gyógyítását és a bőrsebesség növelését a kollagén termelés növelésével.

Összefoglalás

Az epidermisz rétegnek megfelelő parfümök és bőrápoló termékek hiánya előbb-utóbb bőrproblémákhoz vezethet. Ezeknek a problémáknak a megoldása érdekében fontos, hogy olyan alapanyagokat használjunk, amelyek jótékonyan befolyásol