Bourjois Little Round Pot – a valaha volt legjobb arcpirosító!

Tudjátok srácok, néhány hónapja a tökéletes arcpirosító után kutattam. Általában korán reggel kisminkelem magam és nem igazán van időm retusálásra napközben, amíg haza nem érek. Fontos volt, hogy legyen egy hosszantartó termékem, ami sok pirosítóval ellentétben nem azt a látszatot kelti, mintha egy fárasztó kocogáson lettem volna túl. Sokan ajánlottátok a Bourjois Little Round Pot arcpirosítót, mint a tökéletes megoldást. Elég szkeptikus voltam, de minden aggodalmam eltűnt abban a pillanatban, amikor kipróbáltam a Bourjois sarokban a helyi Sephora üzletben. A Rose Ambre árnyalatot választottam, mivel az nagyon jól kiegészíti a bőrszínemet.

A pirosító egy aranyos, rózsaszín, erős, lezárt tartóban érkezik. Ez egy megsütött termék, ami megfelelő mennyiségű pigmentet tartalmaz. Itt meg kell állnom egy pillanatra és megemlítenem, hogy amikor kiválasztottam a saját pirosítómat, kipróbáltam más árnyalatokat is és észrevettem, hogy néhánynak közülük nagyon halvány színe van. Nincsen problémám az én Rose Ambre árnyalatommal és csupán egy réteg is elég, hogy látszódjon az az egészséges pirosas arcszín. Őszintén kijelenthetem, hogy egész nap kitart és számos bókot kapok miatta, még akkor is, amikor hazafelé tartok az aluljáróban. Szinte lehetetlen elhasznáni a pirosítót. 5 hete van meg és semmi jelét nem lehet látni annak, hogy fogyott volna belőle. Nem tárolnék semmilyen Bourjois arcpirosítót, akkor se, ha 2 éves lenne. Habár hallottam, hogy annak ellenére, hogy sokáig tart, gyorsan ki is szárad.

Be kell vallanom, hogy szeretem, ha a pirosító egy drogéria gyártmány, mert könnyebben megengedhetem magamnak, hogy megvegyem. Azt hallottam, hogy a Bourjois a Chanel tulajdonosa is és ennek a két cégnek az arcpirosítói ugyanolyanok, az áraiktól eltekintve persze. Imádom, hogy a termék az kicsi és egy kényelmes ecsetet adnak hozzá. Le voltam nyűgözve, milyen szépen ráolvad a bőrre a pirosító, finom, egészséges és természetes ragyogást hagyva maga után. Selymes, sima a végeredményt nyújt. Általában az arcpirosítóknak nincsen kellemes illata, de a Little Round Pot-nak rózsaillata van, exotikus fűszerekkel keverve. Finom és nagyon kellemes.

Ha egészséges csillogást szeretnél, szerezd be a Little Round Pot-ot és garantáltan imádni fogod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük