Miért vagyok szerelmes a Nanolash Szérumba?

Mindig is utáltam a szempilláimat. Rövidek és ritkák voltak. 4 hete használom a Nanolash szempilla növelőt és máris nagyszerű eredményeim vannak. Amikor a szérumot választottam, valami biztosat és hatékonyat kerestem. A szempilláim hosszabbak lettek és még sokat fognak nőni. Teljesen pozitív vagyok a végső eredménnyel kapcsolatban és alig várom, hogy a szempilláim szép hosszúak legyenek. Már ilyen kevés idő után is hatalmas változást látok a külsejükön. Erősebbek és vastagabbak. a Nanolash használata előtt olajszóróval kísérleteztem egy kicsit és az nem használt.

Piszkosnak és idő fecsérlőnek találtam azt a módszert. A terméknek jó pár órára volt szüksége, hogy felszívódjon és addig otthon ragadtam. Nanolash beszivárog a mélyebb bőrrétegekbe is, 3 perc alatt kész vagyok és sminkelés után már indulhatok is. A csomagoláson azt írják, hogy éjszakánként kell alkalmazni, tiszta bőrön, de én jobban szeretem korán reggel használni, fogmosás előtt. Egyszerű és 20 másodpercet vesz igénybe. Általában kontaktlencsét használok, szóval előbb használom a szérumot és utána rakom be a lencséket. A termék folyékony és csak a szempillák vonalán alkalmazandó. Nem találtam semmilyen információt a szemöldökre vonatkozóan, de én úgy döntöttem, hogy teszek egy kis szérumot a szemöldököm külső sarkára is, ahol ritkább.

Kinek való a Nanolash kondícionáló?

A NANOLASH egy kondícionáló, férfiaknak és nőknek egyaránt. A kondícionáló alkalmazható érzékeny szemekkel rendelkezőknél és kontaktlencsét viselő embereknél is. A szérumot nem vehetik igénybe kemoterápiás kezelésen átmenők, terhes, vagy szoptató nők, illetve 18 év alatti személyek.

Te milyen szempillanövelőt használsz? Kipróbáltál bármilyen drogéria terméket? Szeretném tudni, hogy azok olcsóbb termékek is használnak-e.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük