Dús szempillák 10 perc alatt a Nanolash DIY Eyelash Extensions-el

Minden nő szempilláinak természetesen sűrűnek és határozottnak kell lenniük. Sajnos a legtöbb esetben ez messze van az igazságtól. A legtöbb nő esetében a szempillák gyengék és vékonyak, és a szempillaspirál nem mindig ad kielégítő eredményt. A Nanolash DIY Eyelash Extensions-el azonban változtathatsz ezen!

10 perc alatt fel lehet tenni a műszempillákat?

Olyan szempillákat tudsz készíteni, mint Kim Kardashian vagy más hírességek, ami időigényes folyamat. Először is találnod kell egy szempillafestőt, akiben megbízhatsz, majd körülbelül 3 órát kell a szalonban töltened. A hagyományos szempillahosszabbítás félig tartós, így néhány hét után elkezdenek megjelenni a ritkás területek. Így az egész folyamatot elölről kell kezdeni.

Ezért a nők más megoldásokat részesítenek előnyben, mint a tipikus szempilla hosszabbítás. Tény, hogy néhány évnyi ilyen kezelés után a szempillák elkezdhetnek kihullani és még gyengébbé válhatnak. Ráadásul a kezelés eredményét több hétig változtathatja. Ezután szempillatöltésre van szükség, ami jelentős kiadással egyenlő, és értékes időt vesz el.

A gyors szempilla hosszabbítás otthon azonban végre lehetséges. Manapság bármelyik nő mindössze 10 perc alatt elvégezheti a szempilla hosszabbítást otthon. Ráadásul 5 napig tart!

Mi az a DIY Eyelash Extensions és hogyan működik?

A DIY Lash Extensions cluster szempillák a Nanolash terméke, amely egyszerű szempilla hosszabbítást biztosít otthon. A felhelyezés nem tart tovább 10 percnél, ráadásul tartós!

Ezek a műszempillák egyetlen dobozban kaphatók. Ez 36 kész fürtöt tartalmaz az otthoni alkalmazáshoz. A dobozban 8 stílus közül lehet választani, és minden doboz 3 fürthosszúságot tartalmaz: 10, 12 és 14 mm.

Az otthoni szempilla hosszabbításhoz egy komplett készlet is megvásárolható. Tartalmaz egy bondert, egy sealert, egy removert és egy Nanolash szempilla applikátort. Az összes tartozékot úgy tervezték, hogy még egyszerűbbé tegye a DIY Eyelash Extensions-t.

Maga az alkalmazás 3 egyszerű lépésből áll. Mindössze annyit kell tenned, hogy:

  • felviszel egy réteget a kötőanyagból, és megvárod, amíg teljesen megragad;
  • a fürtöket a szempillavonaltól kb. 1 mm-re helyezd fel, és enyhén nyomd rá a természetes szempilláidra;
  • a ragacsos réteg eltávolításához vidd fel a sealert a szempillák fölé.

Még azoknak a hölgyeknek sem okozhatnak gondot ezek a fürtszempillák, akiknek nincs előzetes tapasztalatuk a szempilla hosszabbítás témakörében!

Mitől különleges a DIY Eyelash Extensions?

A DIY  Eyelash Extensions egy új termék a Nanolash termékcsaládban. Csak nemrég jelentek meg a szépségpiacon, mégis máris számos pozitív értékeléssel büszkélkedhetnek. Tagadhatatlan, hogy ez egy prémium termék. A Nanolash műszempillák különlegesek a következő tényezők miatt:

  • puhák – viseléskor gyakorlatilag lehetetlen érezni őket;
  • rugalmasak – könnyen a szem alakjához igazíthatóak és a szempillasorhoz rögzíthetőek;
  • változatosak – a 8 választható stílus lehetővé teszi a természetes szempillák megjelenését, de választhatod az orosz volumenű szempillákat is.
  • minőség – ezek a fürtszempillák tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat, és nem keltenek hamis hatást.

Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a Nanolash terméke lenyűgöző. 

Cluster szempillák a Nanolash-tól – összefoglaló

A Nanolash DIY cluster szempillák megváltoztatják az otthoni szempillaformázást. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek a könnyű fürtök bármelyik nő megjelenését képesek átalakítani, és mindössze 10 percet vesz igénybe a felhelyezésük.

A DIY Eyelash Extensions könnyen felhelyezhető és tartós amely akár 5 napig is kitart. Ezek a tincsek tökéletes megoldást jelentenek azon hölgyek számára, akiknek nincs idejük vagy kedvük a félig tartós szempilla hosszabbításhoz. Ráadásul minden nő tökéletesen testre szabhatja a kész szempillaspirálokat az igényeinek megfelelően, hiszen olyan sokféle szempilla közül lehet választani!