Stílusos szempillák 10 perc alatt? Itt vannak a legjobb fürt szempillák!

A szempillák adják a szem legszebb keretét. A természetes szempilláink azonban nem mindig úgy néznek ki, ahogyan szeretnénk. Ismerkedjünk meg 7 olyan termékkel, amelyek megérdemlik a legjobbak!

Fürt szempillák DIY szempilla hosszabbításhoz – egy újítás a szépség világában

Tagadhatatlan, hogy a nők mindig is küzdöttek a szempilláikkal. Szívesen használnak sűrítő és hosszabbító szempillaspirálokat, valamint kondicionálókat, amelyek azonban nem mindig segítenek a kielégítő eredmény elérésében.

A félig tartós szempilla hosszabbítás meglehetősen népszerű lehetőség volt. Sajnos ez a formázási módszer túlterheli a természetes szempillákat, és akár azok elvesztéséhez is vezet. Emiatt nem optimális megoldás.

Az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák valódi változást jelentenek a szépségpiacon. A műszempilla-fürtök lehetővé teszik, hogy szempilláidat hosszabbra formázd mindössze néhány perc alatt. A termék természetesen sláger lett, és sok nő lelkesen próbálta ki a DIY szempilla-hosszabbítást otthon.

A DIY műszempilla-hosszabbítás manapság trendi. Érdemes azonban megjegyezni, hogy nem minden készlet segíthet elérni a nők számára oly fontos eredményeket. Éppen ezért itt van 7 olyan termék rangsora, amelyek figyelmet érdemelnek!

A 7 legjobb fürt szempilla DIY alkalmazáshoz – melyek a legjobbak?

Az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempilláknak egy kulcsfontosságú szerepe van. Arra hivatottak, hogy segítsenek stílusos szempillákat varázsolni anélkül, hogy elhagynád az otthonodat. Sok nőnek nincs ideje a szépségszalonok rendszeres látogatására. Az előre elkészített szempillafürtökkel lehetővé kell tenniük, hogy néhány perc alatt átalakíthassák megjelenésüket.

Ismerjük meg tehát a 7 legjobb szettet, amelyek megérdemlik, hogy minden nő sminktáskájában ott legyenek!

1. Nanolash szempillafürtök – DIY Eyelash Extensions

A rangsor első helyezettje a Nanolash DIY Lash Extensions szettje. Ezt a márkát egyetlen nőnek sem kell bemutatni. Évek óta vezető szerepet tölt be a szempillaápoló és -formázó termékek terén.

A DIY szempilla hosszabbítás egy prémium termék. Ezek a fürt szempillák könnyű anyagból készülnek, és egy rugalmas, vékony csíkon érkeznek. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a szemhez, miközben a csík elrejti a csatlakozási pontokat.

Ezek az otthoni alkalmazásra szánt szempillafürtök egyetlen csomagban kaphatók. A tok 36 fürt szempillát tartalmaz 3 hosszúságban és 8 stílusban, amelyek közül választhatsz. Az otthoni szempilla hosszabbításhoz komplett készletet is kaphatsz. Ez ezen felül tartalmaz:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • speciális csipesz;
  • Nanolash sealer.

Ezekkel a kiegészítőkkel még egyszerűbb lesz a tartós és gyors szempillák létrehozása. A gyártó állítása szerint 5 napig tart. Ezeknek a fürt szempilláknak a felhelyezése nem vehet igénybe több mint 10 percet. Sok nő, aki már kipróbálta a DIY Lash Extensions-t, megerősítette ezeket az állításokat!

A Nanolash kész szempillafürtjei lehetővé teszik, hogy bármilyen szempilla megjelenést létrehozhass. A hölgyek használhatják őket az ikonikus Russian Volume szempillák létrehozásához, de a legrövidebb fürtöket is használhatják a mindennapi viselethez való finom megjelenéshez.

Figyelembe véve a Nanolash-tól származó DIY szempilla hosszabbítás összes előnyét, nem kétséges, hogy ezek a fürt szempillák megérdemlik az első helyet a rangsorban.

2. Glamnetic Lash Extension Kit 

Következő javaslataink a Glamnetic műszempillái.

Használhatod őket akár előzetes tapasztalat nélkül is. Ezeknek a műszempilláknak a felhelyezése nem vehet igénybe több mint 10-15 percet.

A csomagban különböző méretű fürt szempillák, valamint egyéb kiegészítők találhatók, amelyek megkönnyítik az alkalmazást. Emellett többféle fürtstílus közül is választhatsz.

Maguk a szempillák könnyűek és viselés közben gyakorlatilag észrevehetetlenek. Ha a felhelyezés megfelelően történik, akár 5 napig is a szemen maradhatnak. Sajnos a gyártó nyilatkozatait a női vélemények nem erősítették meg.

A Glamnetic Lash Extension Kit szempillák lehetővé teszik a természetes megjelenés, de a terjedelmes szempillák létrehozását is.  Sajnos ezek a fürtös szempillák nem érdemelték meg az 1. helyet a rangsorunkban. A Nanolash műszempilláihoz képest rendkívül drágák.

3. Lashify Starter Kit

A Lashify Starter Kit a kényelmes és gyors alkalmazást értékelő nők számára jelent megoldást.

A gyártó azt állítja, hogy az alkalmazás csak néhány percet vesz igénybe. Azt azonban nem jelzi, hogy pontosan mennyi időt kell rá fordítani. A márka állítása szerint ezek a szempillák 3-5 napig viselhetők. Ez egy kis hátrány, például a Nanolash által készített DIY Lash Extensions-hoz képest. Ezenkívül a gyártó megjegyzi, hogy minden a megfelelő utókezeléstől és az egyéni hajlamtól függ. Így fennáll a veszélye annak, hogy a Lashify Starter Kit szempillák csak 1-2 napig tartanak.

Mindazonáltal ezek a fürt szempillák meglehetősen szilárdnak tűnnek. Puhák és rugalmasak, és lehetővé teszik a különböző szempillák megjelenését.

Sajnos mind a készlet, mind az utántöltő csomagok egy vagyonba kerülnek, és ez egy olyan megoldás, amit csak a tehetős nők engedhetnek meg maguknak biztosan. A csomagban mindössze 10 fürt van, ami mindössze egy alkalmazást biztosít, feltéve, hogy sikerül. A Lashify termékek ára egy egyszeri, szempilla hosszabbító alkalmazás létrehozásához valójában összehasonlítható a szépségszalonban végzett professzionális félig tartós szempilla hosszabbítással.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit 

Az Ardell X-tended Wear Lash System Kit egy másik termék, amely kiérdemelte a helyét a rangsorban. Ezeket a könnyű és puha szempillákat otthoni alkalmazásra tervezték. Maga a felhelyezés – a gyártó állítása szerint – mindössze 10 percet vesz igénybe.

A szempillák egyetlen csomagban érkeznek, amelyben további kiegészítőket is találsz. Ezek a szempillák a természetes szempillák alá és fölé is felhelyezhetők. Így lehetőség van arra, hogy kiválaszd a számodra legkényelmesebb alkalmazási módot.

Az Ardell X-tended Wear Lash System Kit különböző méretű szempillák közül választhatsz. A nők választhatnak az orosz volumenű szempillák vagy csak finom szempilla hosszabbítások között. A teljes alkalmazásnak akár több napig is tartania kell. A gyártó azonban jelezte, hogy a tincseket megfelelően kell ápolni, és kerülni kell az olaj alapú kozmetikumokat.

A minőség ezeknek a szempilláknak a legnagyobb hátránya – minden egyes fürt egyforma, és az alkalmazást követően egyértelműen látható a nem túl természetes hatás. Ez a megoldás tehát egy buliban működhet, de hétköznapi viseletre vagy munkába nem igazán alkalmasak ezek a fürtök.

5. KISS Falscara Starter Kit

A KISS Falscara Starter Kit az egyik legnépszerűbb szempillát tartalmazza a csináld magad szempilla hosszabbításhoz. Vékony fürtökben érkeznek, amelyek jól keverednek a természetes szempillákkal. Finom természetük miatt könnyen megsérülhetnek – ezért rendkívül óvatosnak kell lenni. Ezeket a fürt szempillákat könnyű felhelyezni, és garantáltan természetes és stílusos esztétikus megjelenést biztosítanak.

A doboz azonban csak kétféle hosszúságú fürt szempillát tartalmaz: 10 és 12 mm. Ez viszont az egyik legnagyobb hátránya lehet. A DIY Lash Extensions például 3 hosszban kapható! A kissé hosszabb szempillák hiánya miatt a formázási lehetőségek kissé korlátozottabbak. 

Az egyetlen alkalmazás tartóssága 5 nap. Azonban számos online vélemény érkezett olyan nőktől, akik rámutattak, hogy a termék nem felelt meg az elvárásaiknak ebben a tekintetben. Néhány felhasználó esetében az alkalmazás csak 2 napig tartott. A Nanolash DIY Lash Extensions Nanolash esetében nem találhatók ilyen jellegű vélemények.

Ahhoz, hogy a pillák olyan sokáig tartsanak, mint ahogyan a gyártó kijelenti, éjszakai szempillaspirált kell használnod. Ezt a terméket sajnos külön kell megvásárolni. Ugyanakkor a termék formulája miatt ezek a szempillák nem alkalmasak az újrafelhasználásra, ami végső soron meghatározza, hogy ez a termék sem hatékony, sem költséghatékony.

6. Velour Xtensions Kit

A Velour Xtensions Kit a szépségszalonok eredményei által inspirált fürt szempillákat tartalmaz. Úgy tervezték őket, hogy az általad létrehozott szempillák gyönyörűek és rendkívül tartósak legyenek.

A gyártó garantálja, hogy maga az alkalmazás mindössze 10 percet vesz igénybe. Abban az esetben azonban, ha először végzed el, akkor igényel némi türelmet. Ez viszont azt jelezheti, hogy a Velour Xtensions Kit szempillák alkalmazása egyáltalán nem olyan egyszerű.

A csomagban 4 készlet található minden egyes hosszúságban – 10 és 14 mm között. Minden szempillát egy stílusban tartanak. Hosszúságuk változatosságának azonban biztosítania kell bármilyen stílus létrehozásának lehetőségét.

Sajnos a gyártó nem jelzi, hogy a fürtök milyen hosszú ideig viselhetők a szemen. Csak azt hangsúlyozza, hogy ez általában több nap, ami azonban az egyéni hajlamtól és az utókezeléstől függ. A szempillákat az alkalmazást követően 24 óráig nem szabad nedvesíteni. Ennek oka, hogy ezek a műszempillák nem vízállóak. Arra vonatkozóan sincs egyértelmű leírás, hogy újrafelhasználhatóak-e.

7. TATTI Invisi-Lash Kit

A TATTI márka Invisi-Lash Kit szempillái különböző stílusokban kaphatók, így a göndörség típusát az igényeidhez igazíthatod.

Egyetlen csomagban 4 méretben – 8 és 14 mm között – találhatóak fürt szempillák. Ez minden bizonnyal korlátlan lehetőséget biztosít az otthoni szempillaformázáshoz. Ezen kívül a készlet tartalmaz még egy applikátort, egy bondert és egy sealert is. Ezeknek a termékeknek a mérete azonban kicsi (a Nanolash készlet esetében 5 ml volt). Így nem tartanak túl sokáig.

A szempillák állítólag 5 napig tartanak. Ismét szükség van azonban a megfelelő utókezelésükre. Maga a felhelyezés állítólag szintén 10 percet vesz igénybe. Először azonban a szempillák megfelelő előkészítésére kell összpontosítanod. Ellenkező esetben a formázás nem biztos, hogy tartós lesz.

A termék komoly hátránya, hogy a fürtök fekete helyett átlátszó csíkon érkeznek. Ez a gyakorlatban sokkal láthatóbbá teszi a csatlakozási vonalakat, ahol a fürtök találkoznak a természetes szempillákkal, és ráadásul nem számíthat a szempillák gyökerénél vizuálisan vastagabb szempillák további hatására.

A legjobb fürt szempillák rangsora – összefoglaló

Az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák lehetővé teszik, hogy gyorsan és pontosan megváltoztasd megjelenésedet. Így nem csoda, hogy egyre több nő választja őket.

A nők már régóta keresik a legjobb műszempillákat a DIY alkalmazáshoz. Ne titkoljuk, hogy a szépségpiac folyamatosan új termékekkel áraszt el minket. Nehéz eligazodni az akciós ajánlatok útvesztőjében, és a legfontosabbra koncentrálni a legjobb műszempillák kiválasztásakor.

A fenti rangsorban azokat a termékeket mutattuk be, amelyek bátran versenyezhetnek egymással a legjobb címért. A vezető pozícióban a Nanolash  DIY Lash Extensions termékei állnak. Pontosan azt nyújtják, amit egy modern nő elvárhat.

A nőknek nem szabad elfelejteniük, hogy figyeljenek a hosszra és a stílusra. Ez különösen fontos, ha érzékeny szemed van.

Ha bölcs döntést hozol, miközben kiválasztod a fürt szempilláit, sokat nyerhetsz. Nem csak a megjelenésedet alakíthatod át kevesebb mint 10 perc alatt, de bármilyen helyzetben fenomenálisan fogsz kinézni!