Melyik szemöldök lamináló készletet válasszuk? A Nanobrow Lamination Kit a legjobb!

Tökéletesen formázott szemöldökre vágysz, amely hetekig hibátlan állapotban marad? Olyan termékeket keresel, amelyek ilyen hatást biztosítanak számodra? Van egy javaslatunk, ami örökre megváltoztatja a szemöldöködet –  professzionális szemöldök laminálási készlet – Nanobrow Lamination Kit!

Lehet, hogy eddig profi kozmetikusnál lamináltattad a szemöldöködet, vagy egyáltalán nem foglalkoztál vele. Akár már elkezdődött a kalandod a szemöldök laminálásával, akár csak most szeretnéd kipróbálni, a Nanobrow Lamination Kit biztosítja, hogy már az első alkalommal fenomenális eredményt érj el.

Lehetetlennek tűnik és úgy érzed, hogy nincsenek készségeid? Nyugodt lehetsz – a Nanobrow-al a szemöldök laminálás nagyon egyszerű. Ugyanakkor egy profi szépségszalonban is tökéletesen megfelel.

Ez egy egyedülálló megoldás, amely lehetővé teszi a gyönyörű szemöldökök elérését.

Miből áll a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy olyan szépségápolási kezelés, amely az utóbbi időben rendkívül népszerűvé vált. Rengeteg nő választja a hosszan tartó eredmény miatt. A szemöldök lamináló kezelésnek köszönhetően elfelejtheted a mindennapi szemöldök sminket és formázó termékeket, mint a szemöldökceruzák vagy púderek.

A szemöldök lamináló kezelés során a szőrszálak növekedésének alakját és irányát lamináló oldatok segítségével változtatják meg. A lamináló kezelést követően a szemöldök pontosan formázottá válik és nyoma sem marad a rakoncátlan szemöldöknek.

A Nanobrow forradalmi DIY szemöldök lamináló készletének köszönhetően többé nem kell időpontot kérned egy szemöldök szakértőhöz. Pontosan tudni fogod, hogyan laminálhatod szemöldöködet saját magad, még akkor is, ha ez pillanatnyilag lehetetlennek tűnik!

Nanobrow lamináló készlet – előnyök

 • mindent tartalmaz, amire a hosszan tartó szemöldökformázáshoz szükséged van
 • számozott flakonokkal van ellátva, hogy biztosan ne hibázz
 • tökéletes mindenkinek, aki otthon szeretné kipróbálni a szemöldök laminálást, valamint profiknak is.
 • segít, hogy heteken át tökéletesen formázott szemöldököd legyen
 • sűrűbbé és határozottabbá teszi a szemöldököt
 • természetes hatást kölcsönöz, amely a mindennapi megjelenéshez és a különleges alkalmakra való sminkhez egyaránt illik.
 • könnyen használható, és kifinomult applikátorokkal érkezik, amelyekkel a DIY szemöldök laminálás szórakoztató és könnyedén elvégezhető.

Biztonságosak a szemöldök lamináló formulák?

Igen, a Nanobrow minden egyes szemöldök lamináló megoldása speciálisan kiválasztott összetevőkből készült, amelyek minden aggodalom nélkül alkalmazhatók még az irritációra hajlamos, érzékeny bőrön is. Ezek a formulák a látványos teljesítményt és a biztonságot ötvözik.


Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet


Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy nagyon hatékonyak is, így sok sikeres kezelésre számíthatsz.

Minden egyes flakonon egyértelmű leírás és szám található, így még a kezdőknek sem lesz nehéz. 

A szemöldök laminálásának lépésről-lépésre történő bemutatása a Nanobrow Lamination Kit-el.

A szemöldök laminálása otthon egyáltalán nem kell, hogy bonyolult legyen – mindössze egy jó szemöldök lamináló készletre van szükséged!

A Nanobrow Lamination Kit segítségével biztosan sikerülni fog és hamar észre fogod venni a kezelés meglepő eredményeit.

Hány lépésből áll? Hogyan lehet otthon laminálni a szemöldököt?

 1. Kezdd azzal, hogy alaposan eltávolítod a sminkedet és olajmentes termékkel megtisztítod a szemkörnyékedet.
 2. Vigyél fel egy kevés szemöldökragasztót (Brow glue feliratú flakon) a szemöldöködre és várj kb. 25-50 másodpercet.
 3. Egy ecset segítségével vigyél fel egy lifting oldatot (1 lépés flakon) a szemöldöködre. Ne feledd, hogy a szemöldököt a kívánt formára formázd.
 4. Várj 5-8 percet, majd töröld le egy száraz vattakoronggal.
 5. Egy ecsettel vidd fel az utolsó oldatot (2. lépés flakon) a szemöldökre. Várj 5-8 percet. Egy nedvesített vattakoronggal töröld le a terméket.
 6. Kész is! Íme a tökéletesen formázott szemöldököd, amelyet akár 6 hétig kitart!

Nanobrow Lamination Kit- hol vásárolhatod meg? /méret

HOL VÁSÁROLHATOD MEG: A www.nanobrow.hu oldalon, valamint a hagyományos szépségápolási üzletekben.

MÉRET: Szemöldök ragasztó (7ml / 0.24 fl oz), 1. Lépés Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz), 2. lépés Fixer (5ml / 0.17 fl oz).

Ha a Nanobrow Lamination Kit-et választod, egy olyan kényelmes megoldást biztosítasz magadnak, amely teljesen átalakíthatja sminkelési rutinodat!

Ha belefáradtál már abba, hogy minden nap sminkeled a szemöldöködet, itt az ideje, hogy kipróbálj valamit, amivel időt takaríthatsz meg, és elfelejtheted a tükörben való ellenőrzését!

A Nanobrow szemöldökfelvarró és -lamírozó készletével igazi profinak érezheted magad, ha pedig már az vagy, ez a tökéletes megoldás arra, hogy igazi mosolyt láss az ügyfeleid arcán!