Melyik szemöldök lamináló készletet válasszuk? A Nanobrow Lamination Kit a legjobb!

Tökéletesen formázott szemöldökre vágysz, amely hetekig hibátlan állapotban marad? Olyan termékeket keresel, amelyek megfelelnek elvárásaidnak? Van egy javaslatunk, ami örökre megváltoztatja a szemöldöködet – a professzionális szemöldök lamináló készlet – Nanobrow Lamination Kit!

Lehet, hogy eddig profi kozmetikusnál lamináltattad a szemöldöködet, vagy egyáltalán nem foglalkoztál vele. Akár már elkezdődött a kalandod a szemöldök laminálásával, akár csak most szeretnéd kipróbálni, a Nanobrow szemöldök lamináló készlet biztosítja, hogy már az első alkalommal fenomenális eredményt érj el.

Lehetetlennek tűnik, és úgy érzed, hogy nincsenek készségeid? Nyugodt lehetsz – a Nanobrow szemöldök lamináló készlet a kezdők számára fejlesztették ki. Ugyanakkor egy profi szépségszalonban is tökéletesen működik.

Ez egy egyedülálló megoldás, amely biztosítja, hogy minden nő könnyedén tudja laminálni és formázni a szemöldökét!

Miről szól a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy olyan szépségápolási kezelés, amely az utóbbi időben rendkívül népszerűvé vált. Rengeteg nő választja a hosszan tartó eredmény miatt. A szemöldök lamináló kezelésnek köszönhetően elfelejthetik a mindennapi szemöldök sminket és formázó termékeket, mint a szemöldökceruzák vagy púderek.

A szemöldök lamináló kezelés során a szőrszálak növekedésének alakját és irányát lamináló oldatok segítségével változtatják meg. A lamináló kezelést követően a szemöldök pontosan formázottá válik, és nyoma sem marad a rakoncátlan szálaknak.

A Nanobrow forradalmi DIY szemöldök lamináló készletének köszönhetően többé nem kell időpontot kérned egy szemöldökszakértőhöz. Pontosan tudni fogod, hogyan lamináld a szemöldöködet saját magad, még akkor is, ha ez pillanatnyilag lehetetlennek tűnik!

szemöldök lamináló szett nanobrow

Nanobrow lamináló készlet – szemöldök lamináló készlet.
Látogass el a nanobrow.hu oldalra, és nézd meg, milyen egyszerű lehet a szemöldök laminálása.

Nanobrow Lamination Kit – előnyök

 • mindent tartalmaz, amire a hosszan tartó szemöldökformázáshoz szükséged van
 • számozott flakonokkal van ellátva, hogy biztosan ne hibázz
 • tökéletes mindenkinek, aki otthon szeretné kipróbálni a szemöldök laminálást, valamint profiknak is
 • segít, hogy heteken át tökéletesen formázott szemöldököd legyen
 • sűrűbbé és határozottabbá teszi a szemöldököt
 • természetes hatást kölcsönöz, amely a mindennapi megjelenéshez és a különleges alkalmakra való sminkhez egyaránt illik.
 • könnyen használható, és kifinomult applikátorokkal érkezik, amelyekkel a DIY szemöldök laminálás szórakoztató és könnyedén elvégezhető.

Biztonságosak a Nanobrow készletben található formulák?

Igen, a Nanobrow minden egyes szemöldök lamináló terméke olyan speciálisan kiválasztott összetevőkből készült, amelyek még az irritációra hajlamos, érzékeny bőrön is gond nélkül alkalmazhatók. Ezek a formulák a látványos teljesítményt és a biztonságot ötvözik.

Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy nagyon hatékonyak is, így egy készlettel 10 kezelést végezhetsz.

Minden flakonon egyértelmű utasítások és szám található, így még a kezdőknek sem kell azon gondolkodniuk: hogyan kell laminálni a szemöldököt? Amint a formulákhoz nyúl, azonnal tudni fogja, hogy mit kell tennie a következő lépésben.

Útmutató a szemöldök lamináláshoz a Nanobrow készlettel

A szemöldök laminálása otthon egyáltalán nem kell, hogy bonyolult legyen – mindössze egy jó szemöldök lamináló készletre van szükséged!

A Nanobrow Lamination Kit segítségével biztosan sikerülni fog, és hamar észre fogod venni a kezelés meglepő eredményeit.

Hány lépésből áll? Hogyan lehet otthon laminálni a szemöldököt?

 1. Kezdd azzal, hogy alaposan eltávolítod a sminkedet, és olajmentes termékkel megtisztítod a szemkörnyéket.
 2. Vigyél fel egy kevés szemöldökragasztót (Brow glue feliratú flakon) a szemöldökére, és várj kb. 25-50 másodpercet.
 3. Egy ecset segítségével vidd fel a lifting oldatot (Step 1 flakon) a szemöldökre. Ne feledd, hogy formázd a szemöldököt.
 4. Várj 5-8 percet, majd töröld le egy száraz vattakoronggal.
 5. Egy ecsettel vidd fel az utolsó oldatot (2. lépés flakon) a szemöldökre. Várj 5-8 percet. Egy nedvesített vattakoronggal szabadulj meg a terméktől.
 6. Ez az! Íme a tökéletesen formázott szemöldök, amelyet akár 6 hétig is élvezhetsz!
szemoldok laminalo

Nanobrow szemöldök lamináló készlet – hol vásárolhatod meg? /méretek

HOL VÁSÁROLHATOD MEG:

A www.nanobrow.hu oldalon, valamint a hagyományos szépségápolási üzletekben.

MÉRET: szemöldök ragasztó (7ml / 0,24 fl oz), StepOne (1. lélés) Lifting oldat  (5ml / 0,17 fl oz), StepTwo (2. lépés) fixáló (5ml / 0,17 fl oz).

Ha a Nanobrow Lamination Kit-et választod biztosan átalakítod majd a sminkelési rutinodat!

Ha belefáradtál már abba, hogy minden nap sminkeld a szemöldöködet, itt az ideje, hogy kipróbálj valamit, amivel időt takaríthatsz meg.

A Nanobrow lamináló készletével igazi profinak érezheted magad, ha pedig már az vagy, ez a tökéletes megoldás arra, hogy mosolyt csalj az ügyfeleid arcára!