Hogyan stílusozzuk elő a körmünket? Microblading!

Mindenki tudja, hölgyeknek és uraknak egyaránt fontos, hogy fenntartsák egészséges megjelenésüket. Hogy megújítsuk a képet, néha kísérletezünk az öltözködéssel és a különböző sminkelési és hajformázási technikákkal, de nagy hangsúlyt kell fektetnünk a szemöldök, az arc legfontosabb részének stílusának választására is.

Ez az, ahonnan felismernek és ahol a kit is matatásból megtudhatod, hogy milyen az arcod igazából. A szép, olajozott és szemöldök és szempár nagyon fontos, hogy meghatározza az arc egyedi vonalát.

A körmök megformázásának ötlete először is a profi sminkesek füle-fülének jutott. Ez a technika az elmúlt években egyre elterjedtebbé vált, és most már nemcsak a sminkesek használják, hanem bárki, aki hangsúlyt szeretne fektetni a szemöldökeire.

Ennek a technikának a neve „microblading”, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend manapság, mivel egyszerűbb és olcsóbb a műtét mint a műtét.

Mi a microblading?

A microblading egy speciális tű technikát alkalmaz, amely pici szögeket alkot a bőr felszínén, amelyek által által megszemélyesített körmök alakulnak ki. Ez a technika olyan apró porszerű aprításokat hoz létre, amelyek képesek imitálni a természetes szőrszálak helyét.

Az eljárás történhet egy speciális szőrtintettel, amely gyakran hosszú távú eredményeket ad. Az alapérzékek olyan nagyok, hogy megváltoztathatják a szemöldök alakját azonnal, miközben szükség esetén átmenetet adnak a természetes szőrzet között. A microblading költsége általában alacsonyabb, mint bármilyen más szemöldökápolási eljárás, például az által, hogy az inkább 2 óra alatt elvégezhető.

Mire kell figyelned a microblading-el kapcsolatban?

Ha úgy döntesz, hogy elkezded a microblading-et, akkor olvass utána és gondoskodj a hatékonyságról. Bárok a microblading lehetővé teszi a szemöldök stílus, hogy megváltoztassa egy izgalmas új stílus, ez még nem jelenti azt, hogy meg kell állnia valamit. Azok az emberek, akik microblading-et használna,n szükséges előző szögényével foglalkozni, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az eredmények olyanok lesznek, mint a kívántak. Ez azt jelenti, hogy meg kell tanulni, hogyan kell sminkelni a szemöldököt, mielőtt elkezdi használni a microblading-et.

Mielőtt elkezdik a folyamatot, fontos, hogy megértsük, hogyan kell megtervezni a szemöldök alakját, hogy kihasználjuk a microblading-et a legjobb szöghez. Fontos megérteni, hogy a technika nem mindenkinek alkalmas. Míg bizonyos embereknek nagyobb esélye van az általuk megértett szögletű szemöldökre, a szépség egyedi, és sok múlik a részletesség különbségén.

Mit kell tenni a microblading előtt és után?

Előtt elkezdődik a microbading, bizonyos utasításokat kell betartani. Elkészítése előtt a szemöldök megtisztításra és permetezésre, ami megakadályozza a bőr irritációt. A következő lépés a szög helyes megjelölése a szemöldök különböző részein. Elő kell készíteni a helyet a microbading számára, majd meg kell kötni a technika alsó részét. Az eljárást két óra alatt el kell végezni, és miközben a szemöldök nagyon megváltozik, az arcszerkezet legjobb alakzatai is felismerhetők.

Miután a microblading elvégezve van, néhány utasítást kell követnie a tetoválás gondos ápolására. A bőr nehéz napfény, és a fontos, hogy a bőr erősen hidratált és megtartogatott. A terápia után 24 órán keresztül nem ajánlott a szemöldököt habszivacs, vagy akár vízzel öblíteni. Az efféle ápolások a pigmentációt, és a tökéletes formát csökkenthetik az elvégzett microblading-el.

Az egyik legfontosabb, hogy figyeljen az összes ajánlott utasításra, és ne vigyünk túlzásba a tisztítással. A microbading 4-8 hónap alatt eltűnik, ezért fontos, hogy kövesse az összeesinket, hogy megőrizze a stílus és a pigmentáció.

Összefoglaló

A microblading stílus megváltoztatja nemcsak a szemöldök