Nanoil – az egyszerûség varázsa a hajápolás hatékonyságában rejlik

Mi szeretünk visszatérni a gyökerekhez. Tisztában vagyunk a természetes szépségápolás jó oldalával. Különösen manapság, amikor özönlenek a szintetikus és vegyi termékek. A természetnek nagy ereje van. Ideje visszatárni ahhoz, ami a legjobb számunkra. A Nanoil hajápolás három verzióban kapható. Kizárólag természetes, alaposan kiválogatott növényi olajokon és alapanyagokon alapul, amelyek tökéletesen mûködnek az emberi hajon.

MIt tudsz a hajadról?

A legtöbb ember nem sokat tud a hajuk szerkezetérõl. Tudjuk, hogy vannak hajhagymák, a haj hosszú és ápolást igényel. Bravó… de ez’ nem minden. Az emberi haj hajgyökérbõl (tüszõben lévõ gumó) és hajszálból tevõdik össze. A hajszálban található a hajbél, azaz medulla, amit a hajkéreg ölel körbe és néhány tetõcserépszerûen fedõ lemez, azaz a külsõ hámréteg védi. Ezek a kutikulák kulcsszerepet játszanak a hajápolásban, mert a nekik megfelelõ tápláló anyagokat kell kiválasztanunk.

Érdekesség: A hajhagyma az egyedüli élõ része a hajnak. A többi nem élõ.

NANOIL – HÁROM JÓL ÁTGONDOLT FORMULA

Nanoil hatékony hajápolást kínál, – ami természetes és jól alkalmazkodik hajunk szerkezetéhez. Ez az egyedüli olajos termék, ami elérhetõ a piacon.

 1. Amikor a kutikulák ráapadnak a szárra, a haj egyenes. A stilizáló termékben található tápanyagok és összetevõk nem tudnak bejutni a haj belsejébe. A haj felületén ülnek, leterhelik a hajat és növelik a zsírosodást. Nanoil alacsony porozitású hajra egy ideális olajos kompozíciót alkot. Kis részecskék alkotják, amelyek ideálisan behatolnak a hajhagymákba. Még akkor is, ha a haj felületén maradnak, nincsen túlterhelés.
 2. Amikor a kutikulák felemelkednek, a haj elveszíti életerejét. Könnyen dehidrálódik, unalmas lesz és töredezett. A legtöbb termék az érdes szerkezetû haj simítására összpontosít szilikonokkal, amelyek leterhelik a szálakat és megakadályozzák a tápanyagok felszívódását. Nanoil közepes porozitású hajra a legjobb növényi olajok kombinációját képezi, amelyek közepes méretû részecskékbõl tevõdnek össze. Ezek behatolnak a haj belsejébe, ápolnak és lezárják a kutikulát.
 3. A drasztikusan felemelkedett kutikula réteg azonnali beavatkozást igényel. Ez a hajtípus sérült, gyorsan felszívja és elveszíti a nedvességet. Ebben az esetben, a hajápolást alaposan át kell gondolni. Nanoil magas porozitású hajra mély regenerálást ígér. Az omega-3 és omega-6 savakban lévõ olajnak köszönhetõen képes helyreállítani a sérüléseket.

NANOIL – HAJ SZÁMÁRA TÖKÉLETES ÖSSZETEVÕI

A hajápolást muszáj tökéletesen a haj állapotához illeszteni. Különben csak eltakarja a problémát, ahelyett, hogy orvosolná azt. Mely növényi olajokat tartalmazza ez a három hajápolási kezelés? A legjobb, alaposan kiválogatott és arányaiban tökéletes kombináció.

Nanoil alacsony porozitású hajra (nehéz formálni, védelemre van szükséges) ezeket tartalmazza: cédrus olaj, kókusz olaj, argánolaj, ricinusolaj, shea vaj, maracuja olaj, babassuolaj, Monoi olaj, cupuacu vaj , A vitamin és panthenol. Nanoil magas porozitású hajra (elpusztított, kivirágzott, száraz, fénytelen, törékeny) ezeket tartalmazza: mandulaolaj, argánolaj, esti kankalinolaj, avokádó olaj, maracuja olaj, gyapotmag olaj , lanolin, panthenol, selyem és keratin. Nanoil közepes porozitású hajra (állapota nem is rossz, de nem is jó) ezeket kombinálja: makadámia olaj, argánolaj, marula olaj, jojobaolaj, maracuja, kókuszdió-olaj , A vitamin és selyem.

A természetes olajok mûködését egyéb összetevõ is erõsíti. A Nanoil hajolaj mindhárom verziója hajhullást gátló keratint, hajnövekedést stimuláló baicapilt és UV szûrõt tartalmaz, ami véd a káros napfénytõl, továbbá E vitamint, ami – természetes antioxidáns.

NANOIL – HIHETETLEN MULTITASKING

A Nanoil 3 verziójában több minden közös. Az olajoknak számos értékes tulajdonsága van egészen a természetes növényi összetevõk varázslatos erejéig. Ennek eredményeként, a Nanoil hajolaj így mûködik:

 • a haj felületén, erõsíti a természetes védõréteget, simít, intenzív ragyogást nyújt, rugalmasságot biztosít, bõrpuhító anyagként mûködik, ami bezárja a nedvességet és puhaságot kölcsönöz.;
 • a haj belsejében, erõsíti a keratin szerkezetet, táplál, megfelelõ szintû nedvességet biztosít, helyreállít és újjáépíti a sejtek közötti kötõanyagot;
 • a fejbõrön, szabályozza a faggyútermelést, kiegyenlíti a pH értéket, csökkenti az irritációt, gyulladáscsökkentõ tulajdonsága van és gátolja a faggyútúltermelését, valamint megakadályozza a haj zsírosodását.

nanoil low porosity - Haj olaj

NANOIL – VÉGTELEN HASZNÁLATI LEHETÕSÉGEI

Nanoil hajolaj olyan termék, amely akkor biztosítja az eredményeket, ha rendszeresen használják azt. Például, bármikor beolajozhatja a haját, amikor hajat mos. A kezelésnek nincsen elõírt ideje, ami igenis elõnyt számít. Azonban ’ nem feltétlenül kell megmosni a hajat, ahhoz, hogy felvigyük az olajt. A Nanoil alkalmazását az ön szépségápolási rutinjához igazítottuk.

Hogyan kell használni a Nanoil hajolajt?

Ez egy innovatív megközelítés a hajápolásnak. Általában követnünk kell a gyártó által meghatározott pontos utasításokat ahhoz, hogy élvezni tudjuk a hatásokat. A többi természetes hajolaj használatához hasonlóan a Nanoil használata önnön múlik. Minden káros anyagtól mentes, így a haj és a fejbõr számára is alkalmas. Bemasszírozhatjuk a nedves vagy száraz fejbõrbe/hajra; készíthetünk egy olajos permetet, amit napközben használunk; hajolaj kezelést végezhetünk; egyéb termékekhez adhatjuk, hogy növeljük azok mûködését. Szauna hajkezelésként is használhatjuk. A Nanoil használatának utasítása két szóban magyarázható meg – szabad választás.

13 Komment “Nanoil – az egyszerûség varázsa a hajápolás hatékonyságában rejlik”

 1. Kari

  Akkor kerestem meg ezt az olajt, amikor a hajam szalmaszerű volt és amikor már semmi sem segített. Először a magas porozitású hajra verziót hazsnáltam, mert a hajam nagyon sérült volt és ezzel sikerült is csökkenteni a porozitáson. Jelenleg közepes porozitású verziót használok. Fokozza a hajam szépségét, a haj sokkal rugalmasabb és könnyebben stilizlható.

  Válasz
 2. AmyS

  Most hallok először erről az olajról, és ki kell próbálnom 🙂

  Válasz
 3. Letitia

  Több, mint 2 hete magas porozitású hajra verziót használok, és most négyszer hetente alkalmazom, mert a hajam nagyon sérült. Már az első két olajozás után észrevettem, hogy a haj kevésbé száraz a hajszárító használata után. Egész éjszakára hagyom az olajt és reggel kimosom. A hajam nagyon puha és sima 🙂

  Válasz
 4. Ingrid

  Nekem is száraz és sérült hajam van (a napi vasalástól). Meg kell néznek ezt az olajozási módszert. Kíváncsi vagyok, hogy a Nanoil segít-e.

  Válasz
 5. supergirl

  Egy egész palackot elhazsnáltam a magas porozitású hajra verzióból és a különbség nyílván szembetűnő! Az olajnak köszönhetően csökentettem a haj porozitásán és most a közepes porozitású verziót hazsnálom. Brilliáns termék! <3

  Válasz
 6. Noémi

  minden hajkozmetikum közül a természetes olajk a leghatékonyabbak

  Válasz
 7. Kamilla

  Amióta csak felderítettem az olajozást, megőőrülök érte. Szinte minden olajt kipróbáltam és végül rábukkantam a nanoilra. Szerintem most mellette maradok, mert elégedett vagyok az eredényekkel! nagyon jól megválogatott olajok! melegen ajánlom!

  Válasz
 8. katya123

  Csodát művel a hajammal! nem nehezíti le a hajam és nem zsírosítja. Kár, hogy csak online kapható.

  Válasz
 9. sunshine

  Számomra úg ytűnik, hogy nehéz, mert minden használat után a hajam veszít a volumenen és ellaposodik, bár egyébként is nagyon vékony

  Válasz
  • Anna K

   Előfordul, amikor túl sokat használsz belőle vagy nem a megfelelőképpen használod. Ha mindig mosott hajon használod, akkor nézd meg, milyen lenne, ha hajmosás előtt alkalmaznád, vagy próbálj ki egy másik nanoil verziót. Lehet, hogy jól állapítottad meg a haj porozitását?

   Válasz
 10. Korinna30

  Kellemes kozmetikum, amivel a haj szépen néz ki. Egyetlen hátránya, hogy csak az interneten kapható

  Válasz
  • Mia

   Én minden kozmetikumot neten vásárolok, ezért ez nem okoz gondot. Enegem inkább az ára zavar, de tudom, hogy nagyszerű a hatása, ezért nem is panaszkodom. Egyébként is rendkívül hatékony termék, ami hosszú ideig tart, ezért túlélhető ez a kiadás 🙂

   Válasz
 11. Estell@

  Először használom ezt az olajt. Ezidáig argán és kókuszolajat használtam

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük