A legjobb szempilla szérum – A szempillanövesztő szérumok rangsora

Fedezd fel a szempilla ápolás új, forradalmi eszközét! Ritkák, rövidek és ráadásul hullanak is? Dúsabbá és sötétebbé teheted őket, miközben a szempillahosszabbítás csak távoli emlékké válik. Hogyan lehet ezt elérni? Szükséged lesz egy jó szempilla szérumra és otthon úgy ápolhatod őket, mint egy profi.

Melyik szempilla szérum a legjobb? A legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni, azok az összetevők, amelyek a szérum hatékonyságáért felelősek. Egy szempilla szérum elősegíti a gyenge és törékeny hajszálak növekedését, javítja a rugalmasságot, valamint megvédi őket a kihullástól. A jó szempilla szérumnak olyan összetevőkből kell állnia, amelyek serkentik a szempillák növekedését, regenerálnak és hidratálnak.

Nézd meg a legjobb termékeket!

 1. Nanolash szempilla szérum
 2. Lashcode szempilla szérum
 3. RevitaLash szempilla kondicionáló Advanced
 4. GrandeLASH-MD szempillaerősítő szérum
 5. XLash PRO szempilla szérum 6ml

Nanolash szempilla szérum

A szempilla növekedést serkentő Nanolash szérum a szempillák meghosszabbítása, erősítése és volumenének növelése érdekében készült. A Nanolash szérumos kezelés azonnali eredményt hoz. Az első pozitív hatások már 2 hét rendszeres használat után érezhetőek. A szempillaszérum lehetővé teszi, hogy a szempillák természetes színét sűrítse és sötétítse. A Nanolash szérum természetes összetételű, nem okoz allergiát vagy irritációt a szemkörnyék érzékeny bőrén. Biztonságos az allergiások és az érzékeny bőrűek számára. A kis kefe lehetővé teszi a könnyű felvitelt a töveknél és a szempillák egyenletes bevonását egy gyors mozdulattal az applikátorral.

 • rövid és biztonságos összetevőlistája nem tartalmaz káros vagy irritáló összetevőket.
 • könnyű, bőrkímélő formula
 • használható szempillahosszabbítással és kontaktlencsével is
 • szemészetileg tesztelt

Méret: 3 ml

Lashcode Eyelash Serum

A hajnövesztő Lashcode szérum erősíti a szempilla tüszőket és ápolja a hajszálakat, megakadályozza a hajhullást és sokkal dúsabbá teszi azokat. Hatékony hidratáló és a szőrszerkezetet regeneráló termék. Minden egyes szőrszálat vékony védőréteggel von be. A Lashcode szérum összetevői elérik a szempillatüszőket és belülről hatnak. Emellett elősegítik a szőr növekedését. A termék védőréteget hoz létre az új hajszálak körül, amely megakadályozza a kihullást és a károsodást. Már néhány használat után szempilláid láthatóan sötétebbek és hidratáltabbak lesznek. 2-3 hetes használat után a szempillák hosszabbak, dúsabbak és rugalmasabbak lesznek.

 • a szempillák számára értékes növényi összetevőket tartalmaz
 • nagy kapacitású
 • védőréteggel vonja be a szempillákat
 • szemészetileg tesztelt

Méret: 5 ml

RevitaLash Eyelash Conditioner Advanced

Ennek a szempilla szérumnak a hatékonysága a szőrszerkezetet regeneráló és hidratáló képességekkel rendelkező hatóanyagokkal és növényi összetevőkkel dúsított összetételének köszönhető. Zöld tea, ginzeng, szabalpálma, búza, lipidek, aminosavak és biotin található benne. A tápláló összetevők ápolják a szempillákat és a peptidekkel kombinálva a gyorsabb hajnövekedést helyezik előtérbe.

 • szemészetileg tesztelt
 • hipoallergén formula, kíméletes a szemkörnyékre nézve.
 • több méret közül választhatsz
 • biztonságos a szempillahosszabbításhoz

Méret: 3,5 ml

GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum

A Grande Cosmetics szempilla széruma elsősorban a szempillák tövét erősíti. A mindennapos alkalmazással hosszantartó eredményt érhetsz el – még a kezelés befejezése után is. Ez a termék hidratálja a szempillákat és sötétíti természetes színüket. Úgy fejti ki hatását, hogy behatol a szempillatüszőkbe, így a szőrszálak nem hullanak tovább és sűrűbbé válnak. A szempilla szérum nem irritáló és a szem számára biztonságos összetevőkből álló összetétele lehetővé teszi, hogy akkor is használd a kondicionálót, ha kontaktlencsét vagy szempillahosszabbítást viselsz. Már néhány hetes rendszeres alkalmazás után a szempillák jelentősen megerősödnek.

 • kíméletes a szemnek, nem éget vagy irritál
 • mélyen táplált, rugalmas és sötét szempillák
 • több méret közül választhat
 • szemészetileg tesztelt

Méret: 4 ml

XLash PRO Eyelash Serum

Ez a szempillanövesztő szérum növényi összetevők keverékét tartalmazza, amely azoknak fog tetszeni, akik a természetes termékek használatát részesítik előnyben. Hatással van a szempillatüszőkre, felgyorsítsa növekedésüket, erősítí és táplálja őket. Nagyon finom formulája miatt az első hatások hosszabb idő után lesznek érzékelhetőek, mint más termékek esetében. Az XLash szérum biztonságosan használható, ha kontaktlencsét, szempillahosszabbítást vagy tartós sminket viselsz.

 • növényi kivonatokon alapuló formula
 • ápolja a szempillákat, rugalmassá és hidratálttá teszi őket
 • kontaktlencsét viselőknek ajánlott
 • szemészetileg tesztelt

Méret: 6 ml

A szempilla szérum alkalmazása – lépésről lépésre

Hogyan kell használni a szempilla szérumot? Egyáltalán nem bonyolult! Alaposan távolítsd el a sminket. A szempilla szérumokat használhatod esténként, amikor a bőröd megfelelően tiszta és nincsenek rajta sminkmaradványok. Egyes kozmetikumok, ha a bőrön maradnak, zsíros réteget képezhetnek, ami megakadályozza, hogy a szérum összetevői elérjék a szempillatüszőket. Egy szemceruza formájú applikátor segítségével vidd fel a szérumot a felső szempillasor mentén. Hagyd a szérumot teljesen megszáradni. Kövesd a gyártó ajánlásait a szempillaápoló alkalmazásának gyakoriságára vonatkozóan (általában naponta egyszer).