Nanoil Argan Oil: Folyékony arany a hajnak & bőrnek

Nem ok nélkül hívják az argán olajat a marokkói folyékony aranynak – ez ugyanis a világ egyik legértékesebb kozmetikai olaja. Ez a sárgás nedű milliószor erősebb, mint bármilyen más a termésekből és magokból kivont olaj.

A helyzet a következő: nem minden argán olaj működik azonos módon. Amennyiben a leggyorsabban a lehető legjobb eredményben reménykedsz, úgy jobb, ha hidegen préselt és finomítatlan argán olaj után nézel. Találj rá a Nanoil Argan Oilra. Miért? Folytasd az olvasást és meg fogod érteni.

Miért szerelmes az egész világ az argán olajba?

Az argán olajnak semmihez nem fogható a hatóanyagtartalma. A kutatók kimutatták, hogy a bőr és a haj egészsége szempontjából 200-nál is több aktív tápanyagban gazdag. Melyek ezek? Például az Omega-3 és -6, amelyeknek párja nincs a haj- és bőrápolásban. Emellett az E-vitaminnal is csordultig telt, így tudja késleltetni az öregedést, és megtartani a bőr fiatalságát.

Nanoil Argan Oil: A minőség, amelyre oly régóta vársz

A sötét üvegben 50 ml folyékony marokkói aranyat kapsz, amely teljesen finomítatlan és totálisan hidegen sajtolt. Nincs térfogatnövelő, nincs illatanyag, nincs színezék. Csupán a Nanoil Argan Oil. Válaszd a Nanoil-t, és az argán diókból kivont legfinomabb esszenciát kapod. Használd a bőrön és a hajon, gyorsan felszívódik, így juttatva be minden tápanyagot.

Nanoil Argan Oil a bőrnek

Ha a bőröd száraz és érdes, ha narancsbőrt vagy striákat észlelnél, az argán olaj minden esetben a segítségedre siet. Kezeld argán olajjal, és a bőröd puha és hidratált lesz.

HASZNÁLATA. Tegyél néhány cseppet a fürdővizedbe vagy keverd össze a testápolóddal. Masszírozd be a bőrödet az olajjal.

Nanoil Argan Oil az arcnak

Finom barázdák, tökéletlenségek, zsíros bőr? Ha bármelyik aggasztana, akkor a megoldás az argán olaj. Ráadásul nem csak a bőrödre lesz jó hatással, de a pilládra és a szemöldöködre is. Repedezett sarok? Szabadulj meg tőle az argán olaj segítségével.

HASZNÁLATA. Használd reggel-este akár csak egy arcszérumot. A hatás fokozása érdekében párosítsd egy jáde kőből készült görgővel. Ezen kiegészítőknek hála és a masszázsnak az arcod hibátlan lesz. A dúsabb és hosszabb pillák érdekében az olajat az ujjaid segítségével vidd fel az ominózus területre.

Nanoil Argan Oil a hajnak

Sima, fényes és hidratált haj? Ha rendszeresen ápolod argán olajjal, nem lehetetlen. Ami a haj erősítését és a meglévő sérülések ápolását illeti, nincsen párja. A seborrhea elleni küzdelemben is felhasználható. A legnagyobb előnyéről pedig még nem is beszéltünk, ami a könnyű eltávolítása. Ráadásul a frizura tartását sem csökkenti!

HASZNÁLATA. Tegyél egy adag olajat a fejbőrödre és dörzsöld be vele. Oszlasd el a haj teljes hosszán. A lehető legjobb eredmény érdekében, használd a még nedves hajadra közvetlenül hajmosás után. 15 perccel később a hagyományos samponod segítségével öblítsd le. Ha szeretnéd, akár néhány órára is fent hagyhatod.

ARGÁN OLAJ Argan Oil

Honnan szerezhetem be a legjobb argán olajat?

A jó hír az, hogy a Nanoil Argan Oil számos online drogériában és a márka hivatalos honlapján is elérhető. Látogass el a nanoil.hu oldalra és csekkold a kínálatában szereplő további bőrre, hajra és arcra való növényi olajat is.