Itt az idő a RevitaLash véleményezésére!

Itt az idő a RevitaLash véleményezésére!


Olyan boldog vagyok, higy végre letelt ez a 3 hónap. Ismerek olyanokat, akik szeretnek ilyen szempilla szérumokat használni, akár minden nap, de nekem nem jött be, mert borzasztóan égetett a RevitaLash. Minden egyes hasznjálat után égett a bőröm! Most részletesen leírom a tapasztalataimat, így meglátjátok mit szerettem benne, és mit nem.

Előnyök

Hosszabb, ívelt szempillák. Az első 2 hónapban nem volt jelentős változás, de azután megnőttek a pilláim. Főleg a szemeim belső sarkaiban látványos a változás.

Könnyen göndöríthetőek, és a szempillaspirál használata is egyszerű. A Hypnose Deep Black szempillaspirállal különösen jól mutatnak, imádom őket

A szemeim színe nem változott meg. Még mindig zöldek, és azt akarom, hogy ilyenek is maradjanak.

Hátrányok

A gyártó állításával ellentétben, nem vastagodtak meg a pilláim annyira. Persze hosszabbak, de nem nagyon nőttek új pillák. Ugyanolyan gyengék és vékonyak maradtak, pedig pont emiatt a probléma miatt választottam a RevitaLash-t. Nagyon csalódott vagyok!

A termék irritálta a bőrömet. Azt írják, hogy gyengéd és természetes alapanyagokból készül, de higgyetek nekem, olyan mintha savat öntenének az arcodra. Az égető érzés kb. 5 percig tartott használat után.
Magas ár. Akció keretein belül vettem, de így is sokalltam érte a pénzt. Főleg, hogy 3 havonta új üveget kell venned. Őrület!
Mindent egybevetve, nem vagyok elégedett, és valami hatékonyabb után fogok keresni. Sokan ajánlották a Nanolash-t, mert az nem okoz irritációt. Az egyik barátnőm 5 hónapig használta, és elégedett volt vele. Ha bárki használta már ezt a szérumot, szívesen olvasnám a véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük