Fémes smink a szemre. Pure Color Gelée Szemhéjfesték az Estee Laudertől

Pure Color Gelée Szemhéjfesték az Estee Laudertől

Egyedülálló, fémes hatást keltő szemhéjfestékek az Estée Laudertől. Praktikus kis dobozban érkeznek. A dobozban található egy tükör, és egy pici applikátor a smink könnyebb felhelyezéséért. A Pure Color Gelée Szemhéjfesték az Estee Laudertől négy verzióban érhető el: Cyber kék, Cyber arany, Cyber ezüst és Cyber réz. Mindegyik 3,8 grammot nyom.

Két különböző módon lehet őket alkalmazni. Ha a szemeidre mégnagyobb hangsúlyt fektetnél, mártsd vízbe az applikátort. Így a festék fényes ragyogása még erősebb lesz.

Elérhető púder, és gél formában is, éppen ezért egyszerű a felhelyezése, nem ragad össze a szemnél és a nap folyamán sem mosódik el. Bőrgyógyászatilag tesztelt, illatanyagokat nem tartalmaz. Az olyanok is használhatják, akiknek érzékeny a bőrük, vagy akik kontaktlencsét viselnek.

Szemfestés a Pure Color Gelée Szemhéjfesték az Estee Laudertől használatával

Csupán ezzel az egyetlen szemfestékkel elkészíthetjük a teljes sminket. A bőr megtisztítása után jön a smink alap, hogy a kozmetikumok tartósabbak legyenek az arcon. Válaszd ki a hozzád leginkább passzoló Pure Color Gelée Szemhéjfesték az Estee Laudertől árnyalatot. Az applikátor segítségével a felső szemhéjakra juttassuk fel a kozmetikumot. A szem sarkainál vízbe mártott applikátorral vigyük fel a festéket. Így lenyűgöző, füstös szem hatást érsz el. A szem belső sarkaiban vagy az alsó szemhéjon világosabb szemfesték, vagy korrektor alkalmazása ajánlott, így a szemek nagyobbaknak, nyíltabbaknak fognak tűnni. Végül szempillaspirállal tökélesítsük a kinézetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük