Népszerű szempillaspirálok tesztje. Melyik a legjobb?

A szempillaspirálok a legnépszerűbb sminktermékek közé tartoznak. Hatalmas választékuk minden drogériában megtalálható. Mi több, gyakorlatilag minden szépségápolási márka kiadta már a “tökéletes” szempillaspirál saját verzióját. Kiderült, hogy nagy tesztünkben mindössze 4 olyan terméket azonosítottunk, amelyik úgy tűnik, teljesíti a feladatát. Érdemes jobban megismerni őket!

Mely szempillaspirálok vettek részt a tesztben?

A népszerű szempillaspirálok nagy tesztjében a legtöbb márka és népszerű választás vett részt. Ráadásul a négy legjobb bajnok meghatározásához a következő tényezőket vettük figyelembe:

  • a szempillaspirál tartósságát a lepergés, morzsolódás és elkenődés szempontjából,
  • a termékhez mellékelt kefe – elsősorban a formája szempontjából,
  • termék formuláját, és hogy tartalmaz-e olyan összetevőket, amelyek természetes módon táplálják a szempillákat.

Természetesen a választás nem volt könnyű. Sok kozmetikum biztosan érdekli a nőket. Az alábbi rangsor győztesei azonban nagy tapsot érdemelnek!

A TOP 4 szempillaspirál, amelyek a legigényesebb nők elvárásainak is megfelelnek!

A nőknek nagy elvárásaik vannak, ha szempillaspirálról van szó. Ez azonban nem meglepő. Ezeket a termékeket nagyra értékelik, így a nőknek joguk van ahhoz, hogy ebben az esetben rendkívül igényesek legyenek.

Ismerjük meg tehát a TOP 4 szempillaspirált, amelyek megfelelnek ezeknek a modern igényeknek!

1. Nanolash szempillaspirál

legjobb szempillaspirál

A megtisztelő első helyet a Nanolash szempillaspirál kapja. Ez egy prémium minőségű termék, amely elméletileg verhetetlen – legalábbis az online közzétett felhasználói vélemények szerint. Elöljáróban érdemes megjegyezni, hogy a pozitív vélemények a termék mindkét változatára vonatkoznak, azaz:

A Nanolash szempillaspirál egy hosszú élettartamú termék. A felhasználóknak nem kell küzdeniük a termékmaradványokkal vagy a szempillaspirál lehámlásával a szempillákról. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Nanolash szempillaspirál nem maszatolódik el nedvességgel érintkezve.

Az egyedi kefe további előnye ennek a terméknek. Úgy tervezték, hogy még a legrövidebb szempillákat is könnyedén elérje a sarokban. A tökéletes forma kéz a kézben jár a kiváló minőségű szilikonnal, amelyből készült. Ez lehetővé teszi, hogy egyenletesen bevonja a szempillákat a termékkel anélkül, hogy aggódnod kellene a szempillák összecsomósodása miatt.

2. Lashcode Mascara

legjobb szempillaspirál

A hosszabbító és dúsító szempillaspirál Lashcode Mascara szintén a rangsor egyik legjobb termékének bizonyult. Ez egy olyan termék, amely a bevezetése óta nagy elismerést szerzett a legtöbb nő szemében.

Ha a legegyszerűbben akarnánk jellemezni ezt a szempillaspirált, akkor azt mondhatnánk, hogy kiemelkedik a:

  • tartóssága – a Lashcode szempillaspirál nem hámlik vagy morzsolódik le viselés közben, a termék vízzel érintkezve sem maszatolódik el, bár nem teljesen vízálló;
  • szilikonból készült, tökéletes formájú kefe, amely pontosan szétválasztja a szempillákat.

A Lashcode Mascara a mindennapi szempillasminkhez is az egyik legjobb termék.

3. Chanel Le Volume

A Chanel Le Volume egy sűrítő tulajdonságokkal rendelkező szempillaspirál. Ez a termék is megérdemli a megtisztelő helyet a legjobb szempillaspirálok rangsorában. Először is tudnod kell, hogy ez a szempillaspirál számos színváltozatban kapható. Emellett nagyon tartós is. Nem kopik vagy morzsolódik le viselés közben. Mindazonáltal jobb, ha nem viseled a szaunában, mivel a nedvességgel érintkezve elkezd maszatolódni.

Ami az ecsetet illeti, másrészt eléggé szabványos. Nem mondható, hogy nehezíti a felvitelt, másrészt viszont nem is könnyíti meg.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

A Guerlain Maxi Lash So Volume szintén a jobb szempillaspirál sminktermékek közé tartozik. Ez egy másik dúsító szempillaspirál, amely állítólag megemeli a szempillákat és volument ad a tövektől a végekig. Tény azonban, hogy a felhasználók aggályokat vetnek fel a termék tartósságával kapcsolatban. Néhány felhasználó esetében a nap végén, amikor le akarták szedni a sminket, elkezdett leperegni.

Azonban tagadhatatlan, hogy a Maxi Lash So Volume szempillaspirál meglehetősen jól formázott kefével rendelkezik. A sörték szoros sorokban állnak, ami lehetővé teszi, hogy jól szétválassza a szempillákat. Érdemes megjegyezni, hogy a szempillaspirál meglehetősen vizes állagú, így kicsit tovább tart a száradás.

Összefoglaló 

A szempillaspirálok lehetőségei szinte végtelenek. Azonban csak néhány közülük valóban képes optimális eredményt biztosítani. Érdemes különös figyelmet fordítani a Nanolash szempillaspirálra. Ez minden bizonnyal egy olyan termék, amely kiemelkedik a többi közül.

A nőknek nem szabad elfelejteniük, hogy a megfelelő szempillaspirál segíthet a kívánt eredmények elérésében. Ezért érdemes nagy elkötelezettséggel és megfontolással kiválasztani. Ennek eredményeképpen a szempillasmink alkalmazása többé nem lesz trükkös vagy fárasztó!