Szempilla lifting és laminálás otthon? Válassza a Nanolash Lash Lift Kit-et és élvezze az elbűvölő tekintetet!

Hosszú és gyönyörű szempillák otthon? Számos nő csak a hagyományos szempilla göndörítőre és spirálra támaszkodik. De mindig kielégítő eredményeket érhet el ezekkel az eszközökkel? Nem, nem mindig. Mint kiderült, a szempilla lifting egy alternatív módszer, mellyel hosszantartó eredmény érhető el. A Nanolash Lash Lift Kit segítségével egyedül otthon is elvégezheti ezt a kezelést.

Miért válassza a szempilla liftinget és laminálást?

A szempilláknak, csakúgy mint a hajnak, szükségük van stimulációra és megfelelő regenerálódásra a növekedéshez. Érdemes megfigyelni azonban, hogy a szempillaspirál, szempilla göndörítő és még a műszempillák is negatív hatást gyakorolhatnak állapotukra.

Amikor a szempillák szerkezete károsodik, sajnos nem lesz szép kinézetük. Észre fogja venni, hogy rövidebbnek, egyenesebbnek és gyakran vékonyabbnak látszanak. Ekkor viszont különböző termékek további használata még rosszabb eredményhez vezethet.

Kiderült, hogy a szempilla liftinghez és lamináláshoz a Nanolash Lift Kit a tökéletes megoldás. Maga a szempilla lifting egy szempilla stylistok által készített népszerű kezelés. Ez azonban nem kell mindig így legyen. A szett a híres és kedvelt Nanolash márkától, lehetővé teszi, hogy saját otthona kényelmében elvégezhesse az eljárást.

Az otthoni szempilla laminálás nem csupán meghosszabbítja és ívesebbé teszi a szempillákat, de mélyen táplálja és hidratálja is azokat.

Otthoni szempilla laminálás - Nanolash Lift Kit

Hogyan lamináljuk a szempillákat otthona a Nanolash Lift Kit segítségével?

A szempilla laminálás és lifting a Nanolash szettel rendkívül egyszerű. Az elején érdemes megjegyezni, miből is áll a szett. Az alábbiakat tartalmazza:

  • 3 termék a teljes szempilla liftinghez – jól láthatóan fel vannak címkézve, jelölve ezzel a felvitel sorrendjét;
  • Lift Lash ragasztó – ragasztó a szilikon rudak rögzítéséhez;
  • szilikon rudak (3 pár, 3 méretben), és a kezeléshez szükséges egyéb tartozékok.

A teljes folyamatot a szempillák előkészítésével kell kezdeni. Megfelelően meg kell tisztítani és szárítani azokat. Ezután válassza el az alsó és felső szempillákat a mellékelt tapaszok segítségével, és rögzítse a kívánt méretű szilikon rudakat, majd kövesse az alábbi utasításokat:

  • vigye fel az 1. lépés – Lift tasakot,  körülbelül 1 milliméterre a szempilla vonalától, és várjon 7-10 percet;
  • távolítsa el a terméket egy száraz applikátorral és tegye fel a 2. lépés – Fix terméket ugyanúgy, és várjon újabb 7-10 percet, majd távolítsa el egy nedvet applikátor segítségével;
  • vigye fel a Keratin Booster – 3. lépés tasakot pontosan ugyanúgy, mint az előzőekben, majd 7-10 perc elteltével távolítsa el.

A legvégén csupán a szilikon rudakat kell levenni és már élvezheti is a látható eredményt. Általában 8 hétig tart a hatása. Ez azonban nagymértékben a szempilla kezdeti állapotától is függ.

Érdemes kipróbálni a Nanolash szempilla lifting és lamináló készletet?

Ha már tudjuk, hogy mi a Nanolash szempilla lifting szett, és hogyan használható, mérlegelni kell, hogy megéri-e. Kiderült, hogy a kezelés melyet saját magunk otthoni kényelmében is elvégezhetünk, számos előnnyel jár. Ezek közül a legfontosabbak:

  • idő és pénz megtakarítása;
  • a szempillák mély táplálása és regenerálása;
  • határozott ívek, hosszabb és dúsabb szempillák.

Bárki, aki az utasítást követve végzi a kezelést, azonnal élvezheti a látható eredményt. A Nanolash Lift Kit használata rendkívül egyszerű, és semmilyen problémát nem okozhat.

Az otthoni szempilla laminálás egy olyan módszer, mellyel szó szerint néhány perc alatt javíthatunk a szempillák állapotán. Biztosan senki nem fogja megbánni ezt a szempilla kezelést. A szempilla liftingnek köszönhetően elfelejtheti a szempilla göndörítőt és az extra fedőréteget a szempillaspirállal. A reggeli sminkrutinja sokkal kellemesebb lesz, és mindenekfelett nem fog olyan sokáig tartani. Fedezze fel és próbálja ki a Nanolash szempilla szettet!